Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyEmy Destinové, Jinočany - Jinočany, Středočeský kraj

Rezervováno
Emy Destinové, Jinočany - Jinočany, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné16 999 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k pronájmu nový slunný byt 2+kk ve druhém podlaží třípodlažního bytového domu v Jinočanech o celkové ploše 53,6 m2 s velkým balkonem (dalších 25,37 m2 navíc) s výhledem do přírody, včetně největšího parkovacího místa č.7 a sklepní kóje v podzemní garáži. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatné ložnice, koupelny, předsíně a prostorného balkonu přiléhajícího ze dvou stran. Jedná se o novostavbu zkolaudovanou na podzim roku 2018.

Vybavení bytu:

Kuchyň rakouské značky DanKuchen je vybavena indukční sklokeramickou varnou deskou s ovládáním Siemens, plně vestavěnou myčkou nádobí SpeedMatic Siemens, vestavěnou mikrovlnou troubou Siemens, pečící troubou Siemens a lednice LIEBHERR. K součásti bytu patří také designový radiátor Lupinus, který je dokonalou kombinací estetických požadavků dnešního designu a praktických požadavků na topné těleso. Dále vestavěná skřín na míru v chodbě a Velka Ikea skříň v ložici. Součástí je i pračka a sušička Hotpoint-Ariston Aqualtis. Další vybavení po domluvě.

Lokalita:

Ve vzdálenosti 200m se nachází železniční zastávka s vlakovým spojením do Řeporyj a na nádraží Smíchov a opačným směrem na Beroun. Pár minut pěšky směrem k centru Jinočan je k dispozici výborné autobusové spojení na metro Zličín (linky 309 a 310) a na metro Luka (linka 352). Linka 309 opačným směrem jezdí na Radotín. Autem jste do 5ti minut na nájezdu na Barrandovský okruh a nebo na Plzeňské dálnici D5 s rychlým dojezdem na Stodůlky, Butovice nebo dále do centra Prahy.

Kousek od Prahy

Obec Jinočany se nachází mezi obcemi Rudná, Ořech a Zbuzany, jen několik minut od metra Zličín a Stodůlky.

Vše, co potřebujete

Obec a její okolí nabízí pro své obyvatele nejen kompletní občanskou vybavenost v podobě obecního úřadu, pošty, lékaře a lékárny, základní školy, která právě prošla rekonstrukcí, nově otevřené mateřské školy s kapacitou 75 dětí, která nabízí příjemné, moderní a pěkné prostředí pro rozvoj předškolních dětí, ale také řadu aktivit a možností trávení volného času pro celou rodinu.

Sport je vždy blízko

Mladí fotbalisté mají k dispozici udržované fotbalové hřiště s vlastním zázemím. Přímo v Jinočanech se nachází i přírodní koupaliště.

Aktivní sportovci

Z Jinočan Vás cyklotrasy zavedou do blízkého i širokého okolí. Poblíž můžete navštívit třeba lanové centrum v obci Ořech nebo muzeum automobilů Praga v sousedních Zbuzanech. Na delší výlety poslouží trasy k Radotínskému údolí, hradu Karlštejn, lomu Velká Amerika, středověkému městečku Řepora nebo k Centrálnímu parku v pražských Stodůlkách.

Golfová hřiště

V okolí také milovníci sportu naleznou hned 3 golfová hřiště: Albatross (výherce ocenění za nejlepší golfový areál roku 2011), Zbraslav a Motol, všechna vzdálená do 15 minut od Jinočan.

Koně i tenis

Pokud rádi jezdíte na koni, nebo Vás či Vaše děti jízda na koni zajímá, k dispozici jsou dva jezdecké kluby: Zmrzlík a Arcos, oba vzdálené jen 3 kilometry. Příznivci tenisu jistě ocení tenisový klub Rudná, který se rovněž nachází pouhé 3 kilometry od obce Jinočany.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu608846
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha54
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDJinočany, Nádraží
🚶 323 m (4 min)
PoštaJinočany
🚶 455 m (5 min)
Obchod
🚶 399 m (5 min)
BankaCeska sporitelna
🚘 5 185 m (8 min)
RestauraceMlýnský domov
🚶 315 m (4 min)
Lékárna
🚘 3 185 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Jinočany
🚶 487 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Jinočany
🚶 719 m (9 min)
SportovištěTJ Sokol Nučice
🚘 3 836 m (5 min)
Hřiště
🚘 1 128 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.