Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyCiolkovského, Praha - Ruzyně

Rezervováno
Ciolkovského, Praha - RuzyněMHD 3 minuty pěšky • Výtah
Cena3 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím byt vhodný k okamžité rekonstrukci. Byt se nachází ve 12NP panelového domu se dvěma výtahy v lokalitě Ruzyně.

Vstup do domu je možný pouze s čipem a to ze dvou stran. Bytový dům prošel celkovou revitalizací včetně nové fasády, instalace plastových oken, výměny vnitřních rozvodů a vstupních prostor. Měsíční poplatky včetně energií jsou pouze ve výši 2.443Kč.

Ruzyně. je lokalitou s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. Stanice metra Nádraží Veleslavín je dostupná do 10min, zastávka TRAM 4 min a letiště Václava Havla 12 min od domu. Nejbližší nákupní zóna a škola je vzdálena 400m.

V nejbližším okolí domu se nachází několik relaxačních zelených ploch, dětských hříšť a v neposlední řadě i Přírodní rezervace Divoká Šárka a koupaliště Džbán. Jedná se o velmi klidnou městskou lokalitu.

Byt včetně sklepní kóje je prázdný, vyklizený a připravený k převzetí a vhodný k celkové rekonstrukci. Návrh rekonstrukce včetně rozkreslených plánů (stavební, voda, elektro) a návrhu zařizovacích předmětů je připraven od renomované architekty včetně rozpočtu a předvybrané stavební firmy na klíč. Plán je k dispozici po dohodě vážným zájemcům.

I offer an apartment suitable for immediate reconstruction. The apartment is located on the 12th floor of a panel house with two elevators in Ruzyně.

The entrance to the house is possible only with a chip from two sides. The apartment building has undergone a complete revitalization, including a new facade, installation of plastic windows, replacement of internal wiring and entrance area. Monthly maintenance and utility fees are only CZK 2,443.

Ruzyně. is a location with excellent accessibility and civic amenities. Nádraží Veleslavín metro station is accessible within 10 minutes, TRAM stop 4 minutes and Václav Havel Airport within 12 minutes from the house. The nearest shopping area and school is only 400m away.

There are several relaxing green areas, playgrounds and last but not least, the Divoká Šárka Nature Reserve and the Džbán beach club near by. It is a very quiet urban location.

The apartment, including the cellar, is empty, cleared and ready to be taken over and suitable for complete reconstruction. The designs of the reconstruction, including the construction plans (construction, water, electricity) are prepared by a renowned architect. The plans including the detailed budget and contact for pre-selected turnkey construction company is available upon agreement to serious applicants.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609034
Dispozice2+kk
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha42
Dostupné od20. 5. 2020
Podlaží12
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDCiolkovského
🚶 263 m (3 min)
PoštaPraha 614
🚶 526 m (6 min)
Obchod
🚶 484 m (6 min)
BankaBankomat KB
🚶 471 m (6 min)
RestauraceRestaurace na Dědině
🚶 484 m (6 min)
LékárnaNa Dědině
🚶 528 m (6 min)
ŠkolaSOU Dr. Peška, s.r.o.
🚶 489 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Libocká
🚘 1 756 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 123 m (3 min)
Hřiště
🚶 34 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.