Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 72 m² bez realitkyValentinská, Praha - Josefov

Valentinská, Praha - JosefovMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Terasa 8 m²
Měsíční nájemné23 000 KčUšetříte 4 000 Kč27 000 Kč

+ Vratná kauce46 000 Kč


Projnajmu zařízený podkrovní mezonetový byt, 5. patro, klasický činžovní dům z konce 19. století přímo v centru Prahy. Dům je pro jeho jedinečnost pod ochranou UNESCO, avšak celý dům byl kvalitně zrekonstruován s velkým důrazem na zachování původních uměleckých prvků včetně jedinečného výtahu s mnoha dekorativními detaily. Byt je situován v centru Prahy pár minut chůze od Staroměstského náměstí a Karlova mostu, u stanice metra Staroměstská a tramvajových linek. V budově je k dispozici 24 hodin denně recepce.

Jedná se o mezonetový byt, celkem 72m2, z čehož 64m2 je byt, 8 m2 je terasa s výhledem do vnitrobloku. Ve spodní úrovni se nachází obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, dále vstupní chodba s vestavěnými skříněmi a úložným prostorem pod schodištěm. V horním patře je umístěna ložnice s vestavěnými skříněmi a výhledem na Petřín a koupelna (vana, bidet, toaleta) s přístupem na terasu.

V bytě jsou zachovány původní prvky, parkety, dřevěné schodiště, bezpečnostní dveře, dostatek úložných prostor, elektrický kotel, myčka.

K dispozici od 1.4.2023, pronájem 23 000 Kč + poplatky a energie (celkem 9000 Kč).

Unique historical building in the city centre of Prague with 24-hour reception. Comfortable furnished 1-bedroom split-level attic flat on the fifth top floor in a classic late 1900's apartment building listed by UNESCO, fully renovated with top quality materials, finely finished, and a must see, meticulously restored original lift with wood inlay, beveled and etched glass, and ornate ironwork. Centrally located two blocks from the Old Town Square, one block from the Vltava riverbank and within walking distance of major historic sights in Prague. Just few steps from the metro station in the Old Town and several tram lines.

The lower level includes living room with dining area and a fully fitted open kitchen, and entry hall with built-in wardrobes. The upper floor features one bedroom with built-in wardrobes and storage, and bathroom (bathtub, sink, bidet, toilet) with access to the terrace facing the quiet courtyard. There are preserved original details, solid wood parquet floors, wooden staircase, security entry door, ample storage, electric boiler, dishwasher, cellar. Avaialble from July 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609396
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 8 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDStaroměstská
🚶 74 m (1 min)
PoštaPraha 01
🚶 118 m (1 min)
ObchodKosina
🚶 50 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 67 m (1 min)
Restaurace
🚶 31 m (0 min)
LékárnaLékárna v Dlouhé
🚶 530 m (6 min)
ŠkolaTaneční konzervatoř hlavního města Prahy
🚶 166 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Masná
🚶 640 m (8 min)
SportovištěKlub Slunečnice
🚶 230 m (3 min)
Hřiště
🚶 338 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.