Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyKafkova, Praha - Dejvice

Kafkova, Praha - DejviceMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Útulný kompletně zařízený byt 2+kk, 56m2, 3. patro v krásném secesním domě v srdci Dejvic, okna do klidné ulice mezi náměstími Wuchterlovo a Bachmačské. Dům má vlastní zahradu s posezením. V blízkosti stanice metra Hradčanská, veškerá občanská vybavenost v nejbližším okolí.

Dispozice bytu: dva samostatné pokoje, prostorná chodba, komora, WC odděleně, v koupelně vana a elektrická karma na ohřev vody. Vytápění WAV. Společný balkon v mezipatře.

Kuchyňská linka, nové elektrospotřebiče - pračka, myčka, lednice s mrazákem, nový rozkládací gauč. V ložnici nové prostorné dvojlůžko s novou pohodlnou matrací , vše z XXLUTZ, křeslo, skříně, komoda. Další skříně v předsíni.

Volné od 1.8.2020, dáváme přednost dlouhodobému pronájmu. Nájemné 15000, záloha na vodu a stočné 1000, smlouvy s dodavatelem plynu a elektrické energie budou přepsány na nájemce.

Cozy and fully furnished 2 rooms apartment, 56m, on the 3rd floor in a beautiful Art Nouveau building, with view on the quite street between Wuchterlova and Bachmačské square in the middle of Dejvice. Close to metro and tram stops Hradcanská and Dejvická, all facilities near the house. The building has a small garden.

The flat has two spacious separate rooms, hall, pantry, separate toilet, bathroom with bathtub and electric water heater. Heating WAV. Balcony on the mezzanine.

Kitchen with new dishwasher, washing machine and fridge with freezer. New double bed sofa. Also the double bed in bedroom (purchased in XXLutz).

Available immediately, we prefer long term rent. Rent 15000, deposit for water and services 1000 plus charges for the consumption of gas and electricity energy

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609716
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha56
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 220 m (3 min)
PoštaPraha 6
🚶 200 m (2 min)
ObchodSluníčko - zdravá výživa, přírodní produkty
🚶 103 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 118 m (1 min)
RestauraceVegetka
🚶 106 m (1 min)
LékárnaDejvická lékárna
🚶 243 m (3 min)
ŠkolaJazyková škola Arabesque
🚶 308 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 602 m (7 min)
SportovištěFitness Kuláťák
🚶 495 m (6 min)
Hřiště
🚶 275 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.