Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyBedřicha Nikodema, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Bedřicha Nikodema, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský krajMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Cena3 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 529 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte bydlení v klidné oblasti Poruby ve zrekonstruovaném a plně vybaveném bytě bez dalších investic a úprav?

Celková plocha bytu 3+1 je 80,1 m2 a nachází se v 2.patře (3 balkóny - ložnice, obývak, pracovna/dětský pokoj + sklepní kóje)

V rámci nákladné moderní kompletní rekonstrukce byly použity kvalitní materiály a vybavení. V celém bytě je nábytek na míru s velkým množstvím úložných prostor.

Byt je velice vzdušný a prostorný díky zbourané zdi mezi kuchyní a obývacím pokojem a rozšířeným vstupem z chodby do obývacího pokoje.

Nová kompletní elektroinstalace včetně rozvaděče (i 380V), samotný okruh pro myčku, pračku, troubu a lednici, zásuvky a vypínače zn. Schneider. Nové rozvody vody a odpadu v plastu. Po celém bytě lze mít wifi či použít zásuvky na internet po kabelu.

V bytě se nachází tajný prostor na dokumenty, cennosti, peníze atd. V chodbě a v pracovně je na zdi skládací držák na kolo (vhodné pro vášnivé cyklisty). V celém bytě jsou sádrokartonové stropy a jemné sádrové omítky. Velká výhoda je dveřmi uzavřená soukromá předsíň pro 2 byty s botníkem před hlavními dveřmi do bytu.

- Koupelna byla rozšířena, aby zde bylo místo jak pro vanu tak sprchový kout. Dále je v koupelně závěsné WC, umyvadlo se skříňkou, velké zrcadlo a topení na sušení ručníků.

- Kuchyň je velká a moderní s kvalitními vestavěnými spotřebiči Electrolux a pračkou LG. U vaření dobrot je skvělý výhled do obývacího pokoje s možností sledování filmu/TV či poslechu oblíbené hudby na domácím kinu 5.1 Pioneer / Magnat / Jamo.

- Obývací pokoj je spojený s kuchyní a vybízí k relaxaci u dobrého vína, filmu či hudby. V obývacím pokoji najdete mnoho skříněk na míru, schovanou sušičku AEG, TV Phillips 106cm a 5.1 domácí kino. Z obývacího pokoje lze jít na největší balkón s posezením.

- Ložnice je hned vedle. Je vybavena velkou postelí na míru 180x200cm s matracemi, velkou šatní skříní se zrcadly, nočními stolky, TV na zdi a balkónem.

- Pracovna / dětský pokoj je vybavena velkou šatní skříní a velkým pracovním stolem. Je zde vstup na třetí balkón, který je velmi slunný a vybavený lehátkem k opalování. Je zde prostor k dodělaní postele (v projektu skříně a stolu na míru se počítalo s možným doděláním v budoucnu).

- Chodba spojující všechny místnosti má po celé délce vestavnou skříň se zabudovaným teráriem vhodným pro plazy (Agama vousatá). Dále zde najdete velký botník s háčky na bundy.

Dům je po celkové revitalizaci – plastové okna, zateplení + fasáda, výtah, rozvody – stoupačky, vstup do domu, zvonky, schránky.

Jedná se o klidný dům – družstvo jednoho vchodu.

V okolí se nachází mnoho parkovacích ploch a zeleně. Blízká dostupnost MHD (BUS), Penny market, Albert, Hruška, obchodní centrum DUHA, sezónní trh se zeleninou, pošta, fitness centrum, taneční studio, řeznictví, cukrárna, lékárna, dětské hřiště atd.

Byt jsem dělal pro sebe tzn. poctivá rekonstrukce, žádná rychlovka „na oko“ na kšeft.

Důvod prodeje je dům.

RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609779
Dispozice3+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha80
Dostupné od25. 5. 2020
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 234 m (3 min)
PoštaOstrava 37
🚶 372 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 108 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 236 m (6 min)
RestauraceU Táty
🚶 218 m (3 min)
LékárnaDr.Max
🚶 102 m (1 min)
ŠkolaGymnázium Olgy Havlové
🚶 678 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Oty Synka
🚘 1 114 m (4 min)
SportovištěRelax365
🚶 654 m (8 min)
HřištěBetonové hřiště
🚶 217 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.