Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyŠternberkova, Praha - Holešovice

Šternberkova, Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


K dispozici od 10.4.2021. Délka pronájmu 1 rok (možná domluva na jinou dobu). Pronajmu zařízený byt 2+1. Dva neprůchozí uzamykatelné pokoje vybavené postelí s matrací. Jeden pokoj má 16m2 a má vlastní šatnu přímo v pokoji s dvěma skříněma. Druhý pokoj má 20m2 je vybaven obývací stěnou, stolem, malou rozkládací sedačkou a dvěmi komodami (TV není součástí); k tomuto pokoji patří i dvě skříně, které jsou umístěné na chodbě. Kuchyň je vybavena vestavěnou myčkou, lednicí, elektrickou troubou a plynovým sporákem. V kuchyni je rovněž sedačka, jídelní stůl a židle. V chodbě je umístěna pračka. Koupelna se skládá z vany, umyvadla a poliček. Záchod je umístěn samostatně. Vytápění v bytě je skrze nové WAV topení v každém pokoji. V pokojích a kuchyní jsou parkety, v chodbě, koupelně a na záchodě je dlažba. Zvířata nejsou povolena. Byt se nachází v Holešovicích u Strossmayerova náměstí (4 minuty pěšky) a u metra Vltavská (10 minut pěšky). Výborná dostupnost do centra, časté denní i noční spoje. Veškeré služby vyjdou na cca 7000Kč/měsíc (internet, TV, voda, společné prostory, elektřina, plyn). Vratná kauce měsíční nájem 24000Kč.

Available from 10th of April 2021. Rent agreement for 1 year (different length possible). Furnished apartment 2 + 1. Two separate lockable bedrooms, both equipped with a double bed with mattress. One room has 16sqm and has a private walk-in wardrobe in the room. The second room has 20m2 is equipped with a TV cabinet (TV is NOT included), a desk, a small sofa and two cupboards; to this room belong also two wardrobes that are located in the hallway. The kitchen is equipped with a built-in dishwasher, refrigerator, freezer, electric oven and gas stove. The kitchen also has a big sofa, a dining table and chairs. A washing machine is located in the hallway. The bathroom consists of a bath, basin and shelves. The toilet is located separately in the hallway. Heating in the apartment is through new WAV heating in each room. Rooms and kitchen have a wooden floor, the corridor, bathroom and toilet have tiles. Pet are not allowed. The apartment is located in Holešovice near Strossmayerovo Square (4 minutes walk from the apartment) and the Vltavská metro station (10 minutes walk). Excellent access to the city centre, frequent daily and night public transport. All services cost approximately 7000 CZK / month (water, internet, TV, common area, electricity, gas). A refundable deposit is one month rent 24000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609843
Dispozice2+1
Dostupné od10. 4. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVeletržní palác
🚶 74 m (1 min)
PoštaPraha 7
🚘 1 081 m (3 min)
ObchodLevné potraviny
🚶 125 m (2 min)
BankaOberbank
🚶 72 m (1 min)
RestauraceNa Kruš
🚶 93 m (1 min)
Lékárna
🚶 285 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Strossmayerovo náměstí
🚶 289 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 2 387 m (6 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 457 m (5 min)
Hřiště
🚶 799 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.