Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkySemická, Praha - Modřany

Rezervováno
Semická, Praha - ModřanyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem 2+kk (67 m2) + balkon (4,5 m2) + uzamykatelné garážové stání

Pokud hledáte klidné a prostorné bydlení, a zároveň máte rádi světlo, krásné výhledy do dálky (výhledy do zeleně směrem na Točnou, panorama Brd a soutok Berounky s Vltavou) a soukromí (do oken a na balkon není vidět z jiných domů), pak věřím, že Vás osloví právě tato nabídka

Nabízím k dlouhodobému pronájmu (roční smlouva s možností vždy prodloužit o rok) světlý byt v 6.NP v projektu Panorama Modřany s orientací na JZ. Byt má prostorné místnosti (ložnice 16 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 32 m2). Součástí bytu je mnoho úložných prostorů, 2 velké vestavěné skříně v předsíni, skříně v ložnici a komora s regály na míru v rámci bytu (2,5 m2). Kuchyňský kout tvoří linka s vestavěnou sklokeramickou deskou, odsavačem, horkovzdušnou troubou a vysokou lednicí AEG.

Součástí bytu je pračka (v koupelně). WC je samostatné, viz půdorys. V domě je dostupný internet od UPC (nyní již Vodafone).

Zastínění: balkon má stříšku (chrání před deštěm) a markýzu, kterou je možné vysouvat a sklápět, aby zde bylo příjemně i v létě. V ložnici jsou zatemňovací roletky, na všech oknech v obývacím pokoji a kuchyňském koutu jsou vnitřní žaluzie.

Dopravní dostupnost: pod domem je autobusová zastávka „Platónova“ s pravidelnými linkami směrem na metro Kačerov (linka 150) a Smíchovské nádraží (linka 190). Dvě zastávky autobusem či 10 min pěšky je tramvaj (zastávka „Poliklinika Modřany“, linky 3 a 17).

Volný čas: pokud rádi chodíte do lesa, je 5 min pěšky. V blízkosti je kompletní občanská vybavenost: poliklinika, pošta, bio Modřany, obchody, kavárničky, restaurace, stezka pro kola a brusle kolem Vltavy či trasy směrem na Kunratice, Cholupice.

Byt nabízím jako částečně vybavený (viz popis výše), na některých fotkách je kuchyňský stůl, sedačka a postel, to je prosím jen pro představu, jak byt může vypadat zařízený.

Dále mohu nabídnout uzamykatelné dostatečně široké parkovací stání v podzemní garáži (v rámci domu) za 1.000, - Kč měsíčně. Pronájem parkovacího stání není podmínkou.

Nájemné 15.500,-Kč + 3.000,- záloha na energie a služby (bez elektriky, která bude převedena na Vás), které budou vyúčtovávány dle skutečné spotřeby jednou ročně.

Prosím bez domácích mazlíčků a nekouřit uvnitř bytu.

Bez provize, vratná kauce ve výši 20.000, - Kč. Volné v prosinci. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609865
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 12. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Plocha67
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDPlatónova
🚶 155 m (2 min)
PoštaPraha 412
🚘 953 m (2 min)
ObchodBilla
🚘 3 205 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 084 m (2 min)
RestauracePizzeria Di Pietro
🚶 678 m (8 min)
LékárnaScarabeus
🚘 1 090 m (2 min)
ŠkolaZUŠ Music Art
🚶 527 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Pastelka
🚶 623 m (7 min)
Sportoviště
🚘 2 242 m (4 min)
Hřiště
🚶 308 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.