Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyOvenecká, Praha - Holešovice

Ovenecká, Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky
Měsíční nájemné24 990 Kč

+ Vratná kauce49 980 Kč


Ve zrekonstruované budově u Letenského náměstí v rezidenční zástavbě Praha 7 – Letná máme k dispozici moderní byt s výměrou 72 m² umístěný v 2. nadzemním podlaží. Bytová jednotka je vhodná pro rodiny, mladé páry i jako služební byt. Měsíční nájemné činí 24 990 Kč (bez energií a služeb). Pronájem je možný IHNED.

Byt se světlou výškou více než 3 metry pronajímáme po kompletní rekonstrukci. V bytě jsou nová špaletová izolační okna, dřevěné podlahy, obklady i dlažby. V kuchyni je kuchyňská linka včetně spotřebičů.

V těsné blízkosti se nachází Letenské sady, které vybízí k relaxování, procházkám i schůzkám s přáteli. Přes třídu Milady Horákové se zase rozprostírá rozsáhlý park Stromovka, jenž láká k mnoha volnočasovým aktivitám.

V pěší dostupnosti najdete vše potřebné – obchody, poštu, drogerii, lékárnu, kavárny, cukrárny, restaurace, školy a dětská hřiště. Historické centrum hlavního města (například Náměstí republiky a Pražský hrad) je vzdáleno zhruba 20 až 30 minut chůze.

Ve fotogalerii jsou kromě reálných snímků také vizualizace, které slouží jako inspirace. Prostor není plně zařízen, a proto vždy doporučujeme sjednat si osobní prohlídku a my vám prostory rádi ukážeme.

CREAM Real Estate poskytuje služby v oblasti realit, developmentu, facility managementu, energií a asset managementu. Hlavní provozovna sídlí ve Zlíně v bývalém areálu Baťovy továrny, který z významné části vlastní a revitalizuje. Všechny nemovitosti má v osobním vlastnictví.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610042
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha72
Dostupné od26. 5. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDLetenské náměstí
🚶 45 m (1 min)
PoštaPraha 7
🚶 135 m (2 min)
ObchodPekarna Kabat
🚶 61 m (1 min)
BankaEra
🚶 8 m (0 min)
RestauraceL'Ortica
🚶 74 m (1 min)
LékárnaNeopharm
🚶 41 m (0 min)
ŠkolaGymnázium Nad Štolou
🚶 426 m (5 min)
Mateřská školaLada
🚘 2 448 m (7 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 385 m (5 min)
HřištěKaštánek
🚶 468 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.