Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkySluštická, Praha - Strašnice

Sluštická, Praha - StrašniceMHD 2 minuty pěšky • Parkování
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Byt 2+1 (65m2) se nachází ve vile se zahradou. Okna do zahrady. Parkování v ulici za (1200,- modra zona) či na pozemku. Ulice je jednosměrná a je tedy bezpečnější a klidnější, jezdí tam pouze obyvatelé, neprojíždí se. Byt je tedy v klidné a bezpečné zóně. 5 min pěšky na metro Skalka. V blízkém okolí škola, školka. Obchodní dům Tesco, Albert a další obchody.

Kuchyň a koupelna s dlažbou, ostatní pokoje mají parkety. Vestavěná spíž. Plynový kotel a kombinovaný sporák. V ložnici šatní skříň (za závěsem). Zpoplatněné služby: elektrická energie, plyn, voda, osvětlení společých prostor, svoz odpadu). Byt je vhodný pro pár nebo rodinu s jedním dítětem. Pokoje jsou velmi prostorne 20m2 + 21m2. Zvířata jsou povolena, je však nutno udržovat pořádek. Ve vile jsou celkem 3 byty. Nabizeny byt je v nejvyssim patre (2).

A 2 rooms apartment in a villa house with a garden. All windows aim into the garden. One way street secures calm, safe and quiet neighbourhood. The street is used only by inhabitants, no drive through.. Kitchen and bathroom is with tiles on the floor, the 2 rooms with wooden floor. Wardrobe cupboard in the bedroom. Inbuilt cupboard for food storage in at the kitchen hall. Bus stations and Metro station "Skalka" is 5 min. walk through a park. There is a school kindergarten, shopping mall Tesco, Albert and other shops in the walking distance. Service fees include water, gas (heating) and electricity, also waste takeaway, and hall light (common spaces). The villa consist of 3 apartments only and has a garden for a pleasant BBQ in the summer. This apartment is suitable for couples or family with 1 child. Pets are allowed, however it is necessary to keep it clean everywhere.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610229
Dispozice2+1
Dostupné od27. 5. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Terasa
Předzahrádka 150 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 170 m (2 min)
PoštaPraha 106
🚘 2 472 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 515 m (6 min)
BankaČSOB
🚘 1 725 m (3 min)
RestauraceRegina
🚶 298 m (4 min)
LékárnaBENU
🚶 505 m (6 min)
ŠkolaZŠ Olešská
🚶 272 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Přetlucká
🚶 281 m (3 min)
Sportoviště
🚶 645 m (8 min)
Hřiště
🚶 251 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.