Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 77 m² bez realitkyZborovská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Zborovská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji prostorný byt v osobním vlastnictví v dispozici 3+1 o rozloze 76,7 m2, s elegantními vysokými stropy, v klasické cihlové zástavbě, k němuž dále náleží sklepní box (5,3 m2) a zasklená lodžie (4,8 m2) s výhledem do dvorku. Byt se nachází ve třetím patře bez výtahu, v oblíbené lokalitě v městské části Moravská Ostrava na ulici Zborovská (10 min chůzí do centra).

Byt byl průběžně opravován a modernizován. Prostorná kuchyň (11,8 m2, podlaha PVC) má kuchyňskou linku zhotovenu na míru s vestavěným nábytkem a moderními elektrospotřebiči (nová indukční varná deska Gorenje, el. trouba s grilem a horkovzduchem, zabudovaná mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, digestoř). Součástí kuchyně je i samostatná spižírna oddělená posuvnými dveřmi. Z kuchyně je vchod na novou zasklenou lodžii. Koupelna s obklady a dlažbou, s dostatečným prostorem pro pračku.

Součástí bytu jsou dále 2 prostorné pokoje, v jednom z pokojů (dětský pokoj 21,3 m2) se nachází na zakázku zhotovená vestavěná skříň, podlaha pokryta PVC. Ve druhém pokoji (obývák 21,4 m2) jsou ponechány původní parkety a položen koberec. Třetí pokoj (ložnice 7,7 m2) je z části pokrytý PVC. Každý z pokojů má samostatný vstup, díky otevřenému prostoru je byt velice prostorný a vzdušný, zajímavým ozdobným prvkem jsou zděné oblouky. V celém bytě je elektroinstalace v mědi. V každém pokoji se nachází plastová okna s roletami, v ložnici jsou zabudovány venkovní hliníkové rolety s integrovanou sítí proti hmyzu.

Topení v bytě je řešeno plynovým kotlem a termostatem, ohřev vody rovněž přes plynový kotel (pravidelně odborně kontrolován). Sklepní box k bytu se nachází ve společných prostorech domu za uzamykatelnými dveřmi.

Nízké příspěvky do fondu oprav. Výborná občanská vybavenost v blízkém okolí domu (školky, školy, zdravotní středisko, úřady, Vodní svět, Komenského sady, zastávky MHD..)

Možnost parkování před i za domem.

Zájemci o prohlídku mne mohou kontaktovat na tel. č.: 603 934 380 (nepřeji si být kontaktován RK).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610385
Dispozice3+1
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 206 m (2 min)
PoštaOstrava 40
🚶 41 m (0 min)
ObchodPotraviny
🚶 76 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 487 m (6 min)
Restaurace
🚶 268 m (3 min)
LékárnaBENU
🚶 196 m (2 min)
ŠkolaZŠ Ostrčilova
🚶 422 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Ostrčilova
🚶 187 m (2 min)
SportovištěČapkova sokolovna
🚶 213 m (3 min)
Hřiště
🚶 281 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.