Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyZelnice II, Slavkov u Brna - Slavkov u Brna, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Zelnice II, Slavkov u Brna - Slavkov u Brna, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 254 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji jako majitel byt 3+kk (A1/270) v projektu Rezidence Austerlitz v osobním vlastnictví ve Slavkově u Brna na ulici Zelnice II o celkové velikosti 80.1 m2 (o podlahové ploše 75 m2 s balkonem 5,1 m2) s kuchyňskou linkou včetně spotřebičů. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží bloku A a je v perfektním stavu. Dispozici bytu a velikost jednotlivých místností naleznete v přiložené fotodokumentaci. Zděná sklepní kóje je součástí příslušenství bytu, nachází se v suterénu domu.

Jedná se o typ budovy - cihla, která je zateplená a má velmi nízké náklady na bydlení. Bytový dům se nachází v klidné části města, ale přitom v blízkosti náměstí s veškerou občanskou vybaveností. Jedná se o klidnou lokalitu v juhozápadní části města na rohu ulic Slovaková a Zelnice II. Vyjímečná atmosféra bydlení je utvářena promyšleným dispozičním řešením bytů a výběrem standardů v moderních trendech.

Popis bytu:

Vnitřní vyzdívané příčky a štukové omítky, okna plastová - dvojskla, interiérové dveře s obložkovou zárubní, vstupní bezpečnostní dveře včetně ocelové zárubně.

Keramická dlažba v koupelně a WC, vinylové designové PVC podlahy zakončené soklovou lištou v ostatních místnostech a na chodbě, deskové radiátory. Příprava pro připojení pračky a sušičky v prostoru koupelny.

Město Slavkov nabízí příjemné a klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností - náměstí s obchodním centrem a restauracemi, je zde pošta, zdravotní středisko, lékárny, škola, školky.

Jedinečnost lokality bezesporu spočívá v kombinaci vynikající občanské vybavenosti, dopravní dostupnosti a bezprostředního okolí, které zve například k příjemným procházkám v krásném zámeckém parku s přilehlým golfovým hřištěm.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610835
Dispozice3+kk
Dostupné od30. 8. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 639 m (8 min)
PoštaSlavkov u Brna
🚶 822 m (10 min)
ObchodPenny
🚶 351 m (4 min)
Banka
🚶 663 m (8 min)
RestauraceNa Hradbách
🚶 450 m (5 min)
LékárnaZámecká lékárna
🚶 822 m (10 min)
ŠkolaZŠ Komenského
🚘 987 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 4 160 m (7 min)
Sportoviště
🚶 703 m (8 min)
Hřiště
🚘 1 443 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.