Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 95 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Polská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné32 000 KčUšetříte 1 500 Kč33 500 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím krásný, velký (95m2) byt ve velmi žádané lokalitě Pražských Vinohrad. V okolí najdete veškerou obslužnost, kavárny, obchody, restaurace. Metro Jiřího z Poděbrad, kde se na náměstí konají farmářské trhy, je vzdálené jen pár minut chůze, stejně tak jako oblíbený park Riegerovy sady. Byt byl rekonstruován v roce 2020 a je plně vybavený nábytkem a vším co je potřeba k bydlení. Je zde jak nábytek, tak spotřebiče jako pračka, myčka, velká lednice, vysavač, žehlička a jiné. Byt má dva oddělené vchody, tři neprůchozí ložnice, kuchyň s komorou a dvě samostatné koupelny plus jedno oddělené WC. Je to ideální bydlení pro tři osoby, každá v jednom pokoji. Měsíční nájem pro tyto tři osoby činí 32.000 Kč, a za další spolubydlící osobu se navyšuje o 2.000. V bytě mohou bydlet maximálně 4 osoby. Služby (voda a světlo v domě, odnáška odpadu, kominíci, revize a čištění kotlů) činí 800 Kč měsíčně na osobu a jsou splatné společně s nájmem. Energie - elektřina a plyn se přepisují na nájemníka a jejich výše závisí na vlastní spotřebě. Byt je volný a připravený k okamžitému nastěhování. Při podpisu nájemní smlouvy uloží nájemník jistinu ve výši 40.000 Kč.

I offer for rent a beautiful and large apartment, in an apartment-house from Art Noveau period in Vinohrady. The house is ideally located between Jiřího z Poděbrad square with farmer markets and popular park Riegerovy sady. There is plenty of shops, coffee shops and restaurants in the area. The apartment has two separate entrances, three bedrooms, two bathrooms and a separate WC room, a well equipped kitchen with small storage room. The apartment was renovated in 2020 and is fully equipped with furniture and everything you may need for living such as washing machine, dishwasher, large fridge, vacuum cleaner, iron, and so on. It is ideal for three people, one bedroom for each. Rent for three people amounts to 32.000 CZK and for one more person it will increase of 2.000 CZK. A maximum of 4 people can live in the apartment. Services (water and electricity on the stairs, waste collection, regular boiler revision, chimney check) are 800 per person and are paid monthly to landlord together with rent. Energies (water and electricity) will be under tenant´s name and the amount depends on personal consumption. The apartment is available to move in any time. There is a refundable deposit of 40.000 CZK, which is paid during signature of lease agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu611305
Dispozice3+1
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Plocha95
Dostupné od15. 6. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJiřího z Poděbrad
🚶 229 m (3 min)
PoštaPraha 33
🚶 498 m (6 min)
ObchodPotraviny Nova
🚶 59 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 392 m (5 min)
RestauraceYamato
🚶 96 m (1 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 312 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 218 m (3 min)
Mateřská školaPiccole Pesti
🚶 124 m (1 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 354 m (4 min)
Hřiště
🚶 363 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.