Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 86 m² bez realitkyU Obecního Dvora, Praha - Staré Město

U Obecního Dvora, Praha - Staré MěstoMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Krásný, nezařízený byt 2+kk s krásným výhledem dvora, ve 2. patře domu bez výtahu, ve vyhledávané lokalitě Praha 1- Staré Město. Byt má celkovou plochu 86m2 a nabízí vstupní chodbu, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, ložnici, předsíň, koupelnu s vanou a toaletou. V bytě je plynový kotel, podlahové vytápění.Zabudovaná pračka. Na podlahách jsou dřevěné parkety a dlažba. Pár kroků od Staroměstského náměstí, pár minut chůze na Václavské náměstí a do stanice metra. V blízkosti se nachází obchody, restaurace a kavárny. Byt se nachází v samotném centru historické Prahy. K dispozici ihned pro dlouhodobí pronájem.

Really nice flat in the city centre, Prague 1, on the second floor, without an elevator, but with a very nice view. The flat is not furnished and is 86m2 large: entrance hall, living room with kitchen, which is fully equipped, bedroom and toilet with bathtub. The flat is equipped with a gas boiler and with floor heating. There is a dishwasher in the flat as well. On the floor there are parquets and in the toilet there are tiles. The flat is a few minutes away from Václavské náměstí, Staroměstské náměstí and Metro Station. The flat is available now.

Eine schöne Wohnung im Stadmitte, Prag 1, im zweiten Stock,ohne Aufzug, mit schönen Aussicht. Wohnung ist nicht ausgestattet und ist 86m2 groß: Eingangshalle, Wohnzimmer mit Küche, welche aber voll ausgestattet ist, Schlafzimmer und Toilette mit Badewanne. Wohnung hat Gas Boiler, mit Bodenheizung. Waschmaschine gibt es auch zum Verfügung. Auf Bode sind Parketten und auf der Toilette sind Fliesen. Wohnung befindet sich paar Minuten entfernt von Staroměstské náměstí, Václavské náměstí und Metrostation. Sofort zum Verfügung.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu612012
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha86
Dostupné od8. 6. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDHaštalské náměstí
🚶 154 m (2 min)
Pošta
🚶 315 m (4 min)
ObchodŽabka
🚶 121 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 271 m (3 min)
Restaurace
🚶 146 m (2 min)
Lékárna
🚶 289 m (3 min)
ŠkolaObchodní akademie
🚶 315 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Masná
🚶 411 m (5 min)
SportovištěSquash Haštal
🚶 240 m (3 min)
Hřiště
🚶 204 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.