Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyBřezinova, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Březinova, Kolín - Kolín, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme velice slunný PLNĚ VYBAVENÝ byt v klidné lokalitě o velikosti 2+kk a výměře 40 m2 v ulici Březinova v Kolíně. Byt se nachází ve třetím patře panelového domu s výtahem. K Bytu náleží sklepní kóje o velikosti 5m2 s úložným prostorem a nástěnnými úchyty na dvě kola. Také společné místnosti kolárna, kočárkárna a sušárna. Náklady na provoz domácnosti činí 2900kč (dvoučlenná rodina). Byt je vytápěn ústředním topením - jedná se o prostřední byt, velice nízké náklady na vytápění.

Do bytu se vchází vstupní chodbou, s věšákem, vyšší skříní na obuv a menší komodou. Dále se podél zdi nacházejí tři díly vestavěných skříní s velkým úložným prostorem až ke stropu. Opodál je obývací pokoj s kuchyní. Součástí obývacího pokoje je sedací souprava, konferenční stolek, obývací stěna a TV. Součástí kuchyně je sklokeramická deska, digestoř, elektrická trouba, lednice a mikrovlná trouba. Osvětlení v této místnosti je možno používat i jako ventilátor v horkých letních dnech – velice příjemné. Z této společné místnosti se dále pokračuje vlevo do koupelny s toaletou, vanou a s mnoho úložným prostorem a vpravo ložnice s manželskou postelí, věšákem, nočním stolkem, šatní skříní, psacím stolem a komodou.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí před pěti lety a nyní v březnu 2020 nově celkově vymalován. Panelový dům prošel rekonstrukcí (fasáda, stoupačky, balkony). V okolí panelového domu je nově vybudované parkoviště, silniční komunikace, park. Nedaleko bytu je dětské hřiště, místní samoobsluha (50m), kaufland, penny market, benzínová stanice (500m) dámské i pánské kadeřnictví, výhlídková věž vodárna, mateřská škola (400m) základní škola (1km). Kolín je hlavním tahem na Prahu (60 km) stejně tak Hradec Králové (60 km).

Celková cena bytu je včetně celého zánovního vybavení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu612363
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha40
Dostupné od10. 6. 2020
Podlaží3
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBenešova
🚶 224 m (3 min)
PoštaKolín 1
🚘 1 520 m (4 min)
ObchodENAPO Andílek
🚶 392 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 514 m (6 min)
RestauraceZlatá Koruna
🚶 716 m (9 min)
Lékárna
🚘 1 767 m (5 min)
Škola1. ZŠ
🚘 1 260 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Bachmačská
🚶 233 m (3 min)
SportovištěStáj Václav
🚘 2 044 m (6 min)
Hřiště
🚶 4 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.