Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyTyršova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Tyršova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby2 485 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pronajmu téměř úplně zařízený byt velikosti 2+1 s balkónem nacházející se v Brně - Královo Pole na ul. Tyršova v cihlovém domě bez výtahu ve 3. nadzemním podlaží. Byt se nachází na klidné ulici, ale velmi blízko k MHD (5 min. tram 12, bus, trolejbus, vše zast. Skácelova; 8 min. tram. 1, 6, zast. Husitská) a také blízko parku Slovanské náměstí. V blízkosti je rovněž technologický park a JIC. Parkování na ulici před domem.

Plocha bytu 58 m2, dispozice: kuchyň se spíží, chodba, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, ložnice, obývák (vlastní vstupy z chodby a také vstup mezi pokoji).

Byt prošel kompletní rekonstrukcí dokončenou 1/2017, tzn. kompletně nová koupelna a WC, nové rozvody, nová elektrika, úplně nová kuchyň vč. spotřebičů, dlažba, obklady, renovace parketové podlahy, oškrab staré malby a nová výmalba, osvětlení, závěsy a záclony na míru, nábytek od truhláře (koupelna, vestavěná šatní skříň v chodbě, vestavěný botník v chodbě), nové interiérové dveře + obložkové zárubně. Plastová okna, sítě proti hmyzu, žaluzie.

Byt se nabízí s níže uvedenou výbavou:

chodba: vestavěná skříň, vestavěný botník, tapeta, lavice, malý botník, věšáky na oblečení

kuchyň: zánovní kuchyňská linka, plynová deska, el. trouba s horkovzduchem, vestavěná mikrovlnka, myčka, vestavěná lednice s mrazákem, jídelní stůl + 4 židle, menší smart TV s držákem na stěnu, komora s regálem, rychlovarná konvice

obývací pokoj: sedačka do L (rozkládací vč. úložného prostoru), konferenční stolky (2x), koberec pod sedačkou, vestavěná knihovna, pracovní stůl a skříňka nad stolem, police (2x), skřínky vč. úložných prostorů pod TV, závěsy a záclony

ložnice: postel 160 cm vč. roštů a matrací, koberec pod postel, odkládací stolek (2x), komoda (1x), police (2x), velká šatní skříň vč. krabic na uložení sezónního oblečení nad ní, závěsy a záclony

koupelna: pračka, vestavěná skříň nad umyvadlem, vestavěný úložný set pod deskou

Celý byt je dělaný v pěkném standardu, dělali jsme si ho pro sebe, ale potřebujeme větší. Byt je svou dispozicí a zařízením ideální pro pár. V bytě zaveden internet a TV (UPC).

Volný od 1.9.2021. Nájem 17.500 Kč / měs. + 2.485 Kč měsíční zálohy na energie [z toho teplá (525 Kč) a studená (250 Kč) voda, elektřina (560 Kč), plyn (160 Kč), teplo (570 Kč), internet vč. TV (420 Kč)]. Zálohy kalkulovány na základě naší vlastní reálné spotřeby pro 2 os. Celý dům je připojen na tepelné čerpadlo, proto jsou zálohy na teplo poměrně nízké. Vratná kauce 40.000 Kč.

Prohlídky po domluvě, více info na tyrsova.brno@seznam.cz . Jsem majitel, bez provize, RK nepotřebuji!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu612403
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníGeotermální
ProvedeníLuxusní
Plocha58
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDSkácelova
🚶 208 m (2 min)
PoštaČeská pošta - Brno 12
🚘 1 210 m (2 min)
ObchodMarket Rose
🚶 223 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 739 m (9 min)
RestauraceNa Purkyňce
🚶 145 m (2 min)
LékárnaLékárna u Elišky
🚶 271 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Slovanské náměstí
🚶 496 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 564 m (7 min)
SportovištěTělocvičny Purkyňova
🚶 343 m (4 min)
Hřiště
🚶 406 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.