Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyPalackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Palackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronájem bytu v atraktivní lokalitě Brna v exkluzivním bytovém domě Nové Semilasso. Byt 2+kk o výměře 45 m2 s balkónem, sklepní kójí a krytým uzamčeným parkovacím stáním v podzemí domu. Byt je zařízený - kuchyň včetně spotřebičů, rokládací sedačka, LCD televizor, DVD přehrávač, kabelová televize, pračka, postel, knihovna a šatní skříň. Možnost využívat terasu s bazénem, výřivkou, saunou a anglický klub v 7.p domu. V domě recepce, dvě patra obchodů, restaurací, kavárna a jiné služby. Volný od 1. 9. 2016.

Rent an apartment situated in an attractive location in Brno - in new building named New Semilasso. Flat 2 + kk area of 45 m2 with balcony, a cellar and covered secure parking place in underground house. Flat is furnished - kitchen including appliances, sofa, LCD TV, DVD player, cable TV, washing machine, bed, desk, library and wardrobe. Ability to use the terrace with a swimming pool, whirlpool, sauna and an English club in 7th floor of the house. The reception house, two floors of shops, restaurants, cafe and other services. Free 1st September 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu61312
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.