Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 84 m² bez realitkyDěčínská, Praha - Střížkov

Děčínská, Praha - StřížkovMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena5 899 999 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velký, velmi světlý bezbariérový (chodítko projede i do WC) 3+1 s lodžií ve 3. NP panelového domu s velkým výtahem v tiché (slepé) ulici 5 minut chůze od stanice metra Střížkov. V bytě je zděné jádro (koupelna oddělená od prostorného WC), chodba s plochami pro skříně, kuchyně s jídelním koutem, dvě neprůchozí ložnice, velký obývací pokoj se vstupem na lodžii. Komora je na chodbě vedle bytu.

Byt je v bezvadném technickém stavu (elektrika v mědi, nové stoupačky, kalorimetry na radiátorech), navíc má speciální třívrstvá dřevěná okna, jinak odpovídá standardu cca roku 2005. Nedávno byl vymalován, kuchyňská linka modernizovaná.

Měsíční náklady jsou nízké a ještě je snižuje výplata podílů na zisku z pronájmu reklamních ploch na fasádě. Dům spravuje zkušený a odpovědný výbor známého Bytového družstva Děčínská, který zajišťuje kontinuální údržbu a ekonomicky výhodný pronájem reklamních ploch.

Aktuálně je byt v družstevním vlastnictví, převod do osobního vlastnictví je možný kdykoliv. Záleží na novém majiteli, jaké vlastnictví zvolí. My zachovali družstevní vlastnictví kvůli výhodnosti - žádné daně z vlastnictví, podíl na hospodaření družstva, žádná ztráta času s registrací na katastru.

Parkování v lokalitě je bezzónové. Garážové státní v přízemí domu je možné k bytu dlouhodobě pronajmout, v případě vážného zájmu je možné je k bytu přikoupit (není v ceně).

V bezprostřední blízkosti je park s odpočinkovou zónou, rekreačním sportovištěm a dětským hřištěm. Bohatá občanská vybavenost včetně polikliniky (Prosek), nadstandardní nákupní možnosti (Lidl, Billa, Kaufland, Penny, ...blízko také NC Letňany) a zároveň klidné okolí s dalšími parky a službami činí byt vhodný k bydlení pro rodinu s malými dětmi, pro rodinu starší i pro seniory.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu613122
Dispozice3+1
Dostupné od14. 1. 2021
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah
MHD 5 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Libeň
🚶 404 m (5 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 233 m (3 min)
Obchod
🚶 440 m (5 min)
Banka
🚶 818 m (10 min)
RestauraceLa Rocket
🚶 604 m (7 min)
LékárnaLékárna Fenix
🚘 1 356 m (3 min)
Škola
🚘 1 406 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 884 m (3 min)
SportovištěBig wall
🚘 1 196 m (4 min)
Hřiště
🚶 646 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.