Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyNa Spojce, Praha - Vršovice

Na Spojce, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Krásný byt po rekonstrukci v oblíbené lokalitě. K pronájmu nabízíme velice pěkný byt 2+kk, 55 m2, Na Spojce, Praha 10 - Vršovice. Byt se nachází ve 1. patře krásného secesního domu, který prošel rekonstrukcí. V domě je výtah. Byt se pronajímá zařízený a tvoří ho vstupní chodba s botníkem, kuchyňský kout vybavený spotřebiči jako lednice s mrazákem, elektrická trouba, plynový sporák, mikrovlnka a jídelní stůl s židlemi. V obývací části je sedací souprava, konferenční stolek a skříňky. V ložnici je manželská postel. K bytu dále náleží šatna, která zajistí dostatek úložného prostoru. V prostorné koupelně je sprchový kout a toaleta. Parkování je možné před domem. Tramvajová zastávka Čechovo náměstí je od bytu vzdálena 5 minut chůzí. Do centra Prahy se dostanete do 10ti minut MHD. Okolí bytu nabízí plnou občanskou vybavenost, obchody, supermarket Tesco, restaurace, poštu, banky, školy. V docházkové vzdálenosti bytu se nachází oblíbené a vyhledávané parky Heroldovy sady a Havlíčkovy sady nabízející krásné vyhlídky na Prahu a místa vhodná k procházkám a sportu.

Beautiful apartment after reconstruction in a popular location offerd for rent. 2 + kk, 55 m2, Na Spojce, Prague 10 - Vršovice. The apartment is located on the 1st floor of a beautiful Art Nouveau house, which has been renovated and now includes elevator. The apartment is rented furnished and consists of an entrance hall with a shoebox, a kitchenette equipped with appliances such as a refrigerator with freezer, electric oven, gas stove, microwave and a dining table with chairs. In the living area there is a sofa, coffee table and lockers. The bedroom has a double bed. The apartment also has a cloakroom, which provides plenty of storage space. The spacious bathroom has a shower and toilet. Parking is available in front of the building. The Čechovo náměstí tram stop is a 5-minute walk from the apartment. You can get to the center of Prague within 10 minutes by public transport. The surroundings of the apartment offer full civic amenities, shops, Tesco supermarket, restaurants, post office, banks, schools. Within walking distance of the apartment there are popular and sought-after parks Heroldovy sady and Havlíčkovy sady offering beautiful views of Prague and places suitable for walking and sports activities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu613356
Dispozice2+kk
Dostupné od24. 8. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 145 m (2 min)
PoštaPraha 101
🚶 264 m (3 min)
ObchodBio Potraviny
🚶 27 m (0 min)
BankaFio, Praha Moskevská
🚶 169 m (2 min)
RestauraceSanjay
🚶 54 m (1 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 195 m (2 min)
ŠkolaZŠ Logopedická
🚶 286 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Kodaňská
🚶 437 m (5 min)
SportovištěTJ Sokol Vršovice
🚶 349 m (4 min)
Hřiště
🚶 314 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.