Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyČestmírova, Praha - Nusle

Rezervováno
Čestmírova, Praha - NusleMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Kompletně zrekonstruovaný, plně zařízený tichý byt ve 3. patře udržovaného činžovního domu s výtahem a společným dvorem. Dům stojí v klidné ulici v Praze 4 - Nuslích, pár minut chůze od náměstí Bratří Synků se zastávkami tramvaje a rychlým spojením do centra. Plná občanská vybavenost v blízkém dosahu, nejbližší stanice metra Pražského povstání a I. P. Pavlova (5 min tram).

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, 1 ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna se sprchovým koutem, toaletou a toaletní sprchou, a vstupní hala s vestavěnými skříněmi.

Mobilní klimatizační jednotka, vysoké stropy, plastová okna, vinylové podlahy, dlažba, izolační bezpečnostní vstupní dveře, centrální vytápění, výborná izolace, žaluzie a rolety, rozkládací sedačka, pračka, sušička, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, vstup do budovy na čip, balkon v mezipatře domu, kolárna / kočárkárna a zcela nový sklep o výměře 4m2. WiFi a UPC TV se základní nabídkou programů pro nájemníka zdarma. Jižní orientace bytu. Možnost parkování ve vnitrobloku domu v ceně (dle kapacity). Poplatky za společné služby, vodu a topení 2200,- Kč měsíčně. Elektřina bude převedena na nájemce.

Byt k dispozici od 1. října 2020, nájemní smlouva minimálně na 1 rok, prohlídky po osobní domluvě. Kontaktujte prostřednictvím formuláře nebo na e-mail pronajem.cestmirova@gmail.com.

Pozn.: v bytě není povoleno kouření a chov domácích zvířat.

Fully refurbished, fully furnished calm 1-bedroom apartment, situated on the third floor of a well kept residential building with a lift. Located in a quiet street in Nusle, Prague 4, just a few min. walk from Bratří Synků Square with tram stops and quick access to the city center. Full amenities within easy reach, closest metro Pražského povstání and I. P. Pavlova stations (5 mins by tram).

The interior includes a living room with a fully fitted open plan kitchen and dining area, one bedroom with built-in wardrobes, bathroom (walk-in shower, toilet, toilet shower), and entrance hall with built-in wardrobes.

Air-conditioning unit, high ceilings, plastic windows, vinyl floors, tiles, security entry door, central heating, very good insulation, blinds, sofabed, washer, dryer, dishwasher, induction cooktop, microwave oven, chip entry to the building, balcony on the mezzanine floor, bike / pram storage, brand new cellar of 4m2. WiFi plus UPC TV incl. basic package free of charge as a bonus for the tenant. South oriented. Courtyard parking included (subject to availability). Service charges, water and heating CZK 2200,- per month. Electricity will be transferred to the tenant.

Apartment available from 1. October 2020, lease agreement for at least 1 year, viewing of the property subject to agreement. Contact via form or e-mail pronajem.cestmirova@gmail.com.

Note: non-smoking apartment, pets not allowed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu613867
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 170 m (2 min)
PoštaPraha 416
🚶 532 m (6 min)
Obchod
🚶 20 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 291 m (3 min)
RestauraceJídelna
🚶 283 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 283 m (3 min)
ŠkolaZŠ Táborská
🚶 572 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 713 m (9 min)
SportovištěTJ Sokol Nusle
🚶 771 m (9 min)
Hřiště
🚶 658 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.