Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 44 m² bez realitkyBernolákova, Praha - Krč

Bernolákova, Praha - KrčMHD 3 minuty pěšky • Výtah
Cena3 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 515 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji krásný, světlý byt 1+kk, 37,5 m2 po kompletní rekonstrukci. K jednotce náleží prosklená lodžie 6,6 m2 s výhledem do zeleně se vzrostlými stromy a sklep 1,4 m2. Byt se nachází v přízemí velmi dobře udržovaného, zatepleného panelového domu s novými plastovými okny. Jedná se o krajní vchod. V bytě je vstupní chodba vhodná k doplnění vestavěnými skříněmi a úložnými prostory. Hlavní místnost bude sloužit jako obývací prostor s kuchyní. Jsou zde připravené rozvody (voda, plyn, elektřina) pro hladké připojení kuchyňské linky a spotřebičů. Klient si zde může dle vlastních představ nainstalovat kuchyňskou linku podle jedné stěny nebo do tvaru písmene L. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, zrcadlová galerka, WC, prostor pro skříňku s úložným prostorem. Obklady a dlažby jsou laděny do jemně béžova. Podlahy v bytě jsou plovoucí v designu Dub Ancona. V těsné blízkosti domu se nachází Albert, ZŠ, MŠ, dětská hřiště, gymnazium PORG, zastávka busů Zálesí, nemocnice Krč. 5 minut busem je vzdálena stanice metra C, Kačerov. Zdravotnická zařízení a veškerá občanská vybavenost jsou v pěší vzdálenosti. Z důvodu rozhodnutí vlády nebude třeba platit 4% daň z nabytí nemovité věci.

We offer very nice light flat for sale 1+kk, 37,5 sqm completely reconstructed. The loggia 6,6 sqm with view to the greens and cellar 1,4 sqm belongs to the flat. The flat is situated in the underground floor of the very well maintained insulated prefab house with new plastic windows. There is the entrance hall convenient to be completed by in-built wardrobes and other storage spaces. The main room is to be a living room with kitchen. There are preparations of the water, gas, electrocity for the smooth installation of the kitchen and appliences. The client can in-built the kitchen in the shape of line or L shape. In the bathroom there is the shower, basin, mirror galery, toilet. The tiles are the ligt beige. The flat floors are floating, in Oak Ancona design. There is Albert, primary school, kindergarten, several playgrounds, grammer school PORG, bus stops Zálesí and Krč hospital. There is the metro station Kačerov five minutes by bus. Hospitals and health facilities are in walking distance. There is no need to pay 4% tax due to the govenment decision.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu614337
Dispozice1+kk
Dostupné od4. 8. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBC
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Plocha44
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDZálesí
🚶 260 m (3 min)
PoštaPraha 411
🚘 939 m (2 min)
ObchodAlbert
🚶 107 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 126 m (4 min)
RestauraceU draka
🚶 431 m (5 min)
LékárnaSoloMed lékárna
🚶 589 m (7 min)
Škola
🚶 545 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 1 350 m (2 min)
SportovištěFit Máma
🚶 215 m (3 min)
Hřiště
🚶 52 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.