Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyLovosická, Praha - Střížkov

Rezervováno
Lovosická, Praha - StřížkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 600 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu moderně zařízený byt 1+kk s balkónem v 4.patře novostavby developerského projektu Prosek Park z roku 2018 u metra Střížkov. BYT JE VYBAVENÝ NOVÝM NÁBYTKEM: postel (šíře 140 cm) typu box spring s úložným prostorem, velká zrcadlová šatní skříň, jídelní stůl se židlemi, komoda, dále botník a věšáková stěna v předsíni. Kuchyňská linka zn.Oresi je vybavena vestavěnými spotřebiči: ledničkou, myčkou nádobí, indukční dvou plotýnkou, digestoří, mikrovlnnou troubu. Koupelna se sprchovým koutem, k dispozici PRAČKA SE SUŠIČKOU. Byt je nadstandardně VYBAVEN KLIMATIZACÍ a žaluziemi zajišťující příjemný chládek i během horkých dnů. V pokoji je kvalitní vinylová podlaha, v předsíní a koupelně je dlažba. K bytu patří SAMOSTATNÁ KOMORA na patře vybavená policovými regály. Bezpečnostní vstupní dveře; čipový systém a bezpečnostní kamery v domě. V přízemí domu se nachází prodejna potravin, květinářství a další služby. Parkování na ulici. Byt je s výhledem do nového parku u domu, kde jsou lavičky a hřiště. Docházková vzdálenost na metro Střížkov je 5 min. Metrem do centra města se dostanete za 15 min. Vhodné nejlépe pro 1 osobu. V bytě se nekouří, pejsek možný po dohodě. ELEKTŘINA 600Kč záloha měsíčně. K dispozici vysokorychlostní INTERNET 100Mbps vč. WiFi routeru a nová Android TV. Pouze dlouhodobý pronájem (podmínkou smlouva na 1 rok s možností prodloužení); Upřednostňuji 1 osobu nejlépe na více let; Neakceptuji podnájem airbnb. Prohlídka možná po předchozí domluvě o víkendu. K dispozici od 1.8. Přímý vlastník. CENA CELKEM 15.000Kč/měs. (nájem 11.600 + poplatky 2.500 + elektřina 600 + internet 300); VRATNÁ KAUCE 25.000 Kč

I am offering for long-term rent a modernly furnished studio apartment with a balcony on the 4th floor of the new Prosek Park development project from 2018 near the Střížkov metro station. The apartment is oriented to the south which brings a lot of daylight, with a view to the new park there. The apartment is being rent FULLY-FURNISHED; equipped with new white furniture: box spring bed with storage space, large mirrored wardrobe, dining table with chairs, chest of drawers; chest of drawers for shoes and hangers in the hall. The kitchen is equipped with built-in appliances: refrigerator with a small freezer box, DISHWASHER, induction hob, extractor hood, microwave. Bathroom with shower-bath, WASHING MACHINE with dryer available. The apartment is equipped with AIR CONDITIONING and blinds allowing a pleasant coolness even during hot days. The room has a vinyl floor, tiles in the hallway and bathroom. The apartment includes a separate chamber equipped with shelves. Safety entrance door with safety lock in order to prevent burglary; the building is equipped with CCTV and safety electronic lock on the main entrance. High speed INTERNET 100Mbps incl.WiFi router; a new Android TV available. On the ground floor there is a grocery store, florist and other services. Parking on the street. Next to the building is new park with benches and a playground. Walking distance to the metro station Střížkov is 5 min. You can reach the city center by subway in 15 minutes. Suitable for 1 person, smoking not allowed in the apartment, dog possible by arrangement. Deposit for electricity 600 CZK per month. Only long-term lease (contract for at least 1 year + prolongation by agreement); I do not accept airbnb sublease! The viewing of the apartment is available by appointment. In case of your interest, please leave a phone number in your reply, thank you. RENT 11.600 + UTILITIES 2.500 + ELECTRICITY 600 + INTERNET 300 = TOTAL 15.000 CZK MONTHLY. Communication in Czech or English. Direct owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu614480
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží4
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha32
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Prosek
🚶 119 m (1 min)
PoštaPraha 9
🚘 1 539 m (4 min)
ObchodSamoobsluha
🚶 96 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 313 m (3 min)
RestauraceKlub Prosek
🚶 393 m (5 min)
Lékárna
🚶 239 m (3 min)
ŠkolaZŠ Novoborská
🚶 465 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Šluknovská 328
🚶 328 m (4 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚘 1 335 m (3 min)
Hřiště
🚶 121 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.