Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyHostivařská, Praha - Hostivař

Hostivařská, Praha - HostivařMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 210 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Majitelka pronajme moderně zařízenou garsoniéru 30 m2, po kompletní rekonstrukci v osobním vlastnictví v Praze 10. V bytě se nachází koupelna s vanou, samostatné WC, v předsíni vestavěné šatní skříně se zrcadly, v kuchyňské lince zabudovaná automatická pračka, el. sporák s varnou deskou, vysunovací digestoř, obývací stěna, poličky na stěnách, bezpečnostní sítě a žaluzie na plastových oknech. Na podlaze nový koberec. Posuvné dveře do předsíně a do komory. Lednice s mrazákem a úložný prostor v komoře. Dveře do bytu jsou bezpečnostní s protipožární ochranou. Před bytem je společná uzamykatelná chodbička s jedním dalším bytem.

Bydlení v zeleni nedaleko Hostivařské přehrady a lesoparku. V místě výborná občanská vybavenost a dostupnost MHD, TRAM 22 a 26, BUS 7 min na Metro „C“ Opatov a na Metro „A“ Skalka, vlak 5 min pěšky. V blízkosti nákupní centrum VIVO!. Byt se nachází v 7 p. panelového domu s výtahem, bezbariérový přístup, střecha nově po rekonstrukci. Nájem 8.500,- + zúčtovatelná záloha 2.210,- (+ energie cca 400,- Kč si platí nájemce sám) + vratná kauce 12.000,- Kč.

Upřednostňuji dlouhodobý pronájem, nekuřáka. Byt je volný k nastěhování ihned.

A modern studio flat of 30 sqm, rent out directly by its owner, recent full reconstruction, located in Prague 10. In the flat there is a bathroom with bathtub, toilet placed in a separate room, built-in wardrobe with mirrors in the corridor, washmachine included in the kitchen units, electrical cooker with hotplates and cooker hood, shelving unit and shelves, plastic windows with blinds and safety nets. New carpet on the floor. Sliding door in the corridor and storage room. A fridge with a freezer is placed in the storage room. The flat is equipped with main safety door with fire protection. At the entrance, in front of the flat, there is lockable common corridor shared with another flat. The area is close to nature, with Hostivar dam and park forest nearby. All public facilities within reach. Access to public transport: tram 22 and 26, metro 6 mins by bus (C line Opatov or A line Skalka), train station 5 mins by walk. Shopping mall Vivo! close as well. Flat is on the 7th floor, house has elevator, barrier free access, roof newly reconstructed. Monthly rental is 8 500 CZK + 2 210 CZK utilities advances (+ 400 CZK for energy payed directly by tenant) + 12 000 CZK deposit. Long-term rent and non-smokers preferred. The flat is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu614706
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží8
Typ budovyPanel
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDHostivařské náměstí
🚶 257 m (3 min)
PoštaPraha 107
🚘 1 160 m (3 min)
ObchodLidl
🚶 567 m (7 min)
BankaRaiffeisen
🚘 1 102 m (3 min)
RestauraceHospůdka Karolína
🚶 216 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 155 m (3 min)
ŠkolaKřesťanské gymnázium
🚘 1 042 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 593 m (7 min)
SportovištěSKBU Hostivař
🚶 456 m (5 min)
Hřiště
🚶 460 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.