Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyTopolová, Praha - Záběhlice

Topolová, Praha - ZáběhliceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný, světlý a svým designem atypický byt ve velmi dobře dostupné lokalitě Zahradního Města, Praha 10 - Záběhlice. Byt se nachází v 7. patře zrekonstruovaného domu s recepcí. Dům má novou fasádu, je zateplený, velmi dobře udržovaný s možností parkování přímo u domu. Před domem je nově vybudovaná dlažba, lavičky a dětské hřiště. Interiér bytu je navržený známou českou architektkou Ivanou Dombkovou. Orientace bytu je na východ s výhledem do parku. Okna jsou po celé jedné stěně a zajišťují tak prosvětlený a vzdušný byt.

Byt je plně vybavený kvalitním nábytkem na míru, plovoucí podlahou a dlažbou. V koupelně je prostorný sprchový kout, skříňka, zrcadlo a umyvadlo, toaleta je oddělena. V kuchyni je velká lednice, myčka, trouba, sklokeramická varná deska, mikrovlná trouba a pračka. Byt je také vybaven postelí, vestavěnými šatními skříněmi, pohodlnou sedačkou, televizí, kuchyňským stolem a židlemi. Najdete tu také stoustu možností úložných prostorů.

V domě je restaurace a fitness, 50m od domu je obchodní centrum Cíl, kde najdete Albert, drogerii Teta, cukrárnu, domácí potřeby, papírnictví, atd. Před domem je také nová knihovna, čistírna a bistra. Školky a školy jsou v pěší dostupnosti. Dům je pouhé 3 zastávky od metra Skalka, v centru Prahy jste tak do 20-ti minut. Necelých 700m od domu se nachází větší nákupní centrum Vivo Hostivař, kam můžete zavítat třeba do kina. Pokud rádi trávíte volný čas aktivně, Přírodní lesopark Hostivař je vzdálen pouhé 3 km. Do parku si můžete jít zaběhat, zaplavat, vyzkoušet pár vodních sportů a nebo si posedět s piknikovým košíkem. Sportovní centrum Hamr je pouze 2 km od domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu615455
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží7
Typ budovyPanel
VytápěníElektrické
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 116 m (1 min)
PoštaPraha 106
🚶 538 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 295 m (4 min)
BankaČSOB
🚶 617 m (7 min)
RestauracePizza Emilio
🚶 86 m (1 min)
Lékárna
🚘 939 m (2 min)
Škola
🚶 430 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Chmelová - Podléšková
🚶 447 m (5 min)
SportovištěTJ Astra
🚘 1 273 m (3 min)
Hřištědopravní hřiště
🚶 206 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.