Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyPřístavní, Praha - Holešovice

Rezervováno
Přístavní, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Lodžie 10 m²
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velmi světlý byt 2+kk, 49 m2 v ideálním 1. patře cihlového domu s výtahem na Praze 7 – Holešovicích s lodžií na patře po rekonstukci. Byt byl kompletně rekonstruován, částečně zařízen a skládá se z velkého pokoje s kuchyňskou linkou se spotřebiči (Electrolux horkovzdušná trouba, 4 plotýnková plynová deska, digestoř, lednice) , koupelny s rohovou vanou, WC a úložnými prostory ve sníženém stropě, prostorné předsíně s úložnými prostory ve sníženém stropě, samostatnou komorou s připojením na pračku, ložnicí a další komorou/šatnou. Byt je velmi světlý, orientován na jihovýchod, zateplený , plastová okna s žaluziemi, bezpečnostní dveře. Vytápění vlastním plynovým kotlem. Vhodné jak pro pracující jednotlivce, tak vzhledem k množství úložného prostoru i pro pár, není vhodný pro rodiny s dětmi, bez domácích mazlíčků. V okolí veškerá občanská vybavenost - do 5 minut chůze je Albert, Penny, Billa, Žabka, spousta restaurací a společenských prostor (DOX, La Fabrika, Vnitroblok, Kabelovna, Kozlovna, bistra aj.), poliklinika, ale i pražská tržnice (Alza, víkendové farmářské trhy). Zastávka Dělnická, Tusarova a U průhonu do 1 min chůze. Skvělá dostupnost do centra, na metro (Vltavská nebo Nádraží Holešovice) 2 zastávky tramvají. Do centra Prahy cca 15 min. Prohlídky možné po dohodě. Cena 16000 Kč + 4000 Kč zálohy na služby a energie.

A very bright apartment 2 + kk, 49 m2 for long-term rental on the ideal 1st floor of a brick building with an elevator in Prague 7 - Holešovice with a terrace after reconstruction. The apartment was completely renovated and consists of a large room with kitchen with appliances (Electrolux hot air oven, 4-burner gas hob, hood, refrigerator), bathroom with corner bath, toilet and storage space in the lowered ceiling, spacious hallway with storage space in the lowered ceiling, a separate utility room with a washing machine, large bedroom and another storage room. The apartment is very bright, oriented to the southeast, but due to the insulation of the ceiling and blackout blinds, it is cool in summer. Internet connection available from UPC, own gas boiler, high security entry door. Suitable for both individuals and couples due to the ample storage space. In the vicinity of all civic amenities - within 5 minutes’ walk is Albert, Penny, Billa, Žabka, many restaurants and social spaces (DOX, La Fabrika, Vnitroblok, Kabelovna, Kozlovna, caffees, bistros, etc.), clinic, but also the Prague Market (Alza, weekend farmers' markets). Tram stop Dělnická, Tusarova and U průhonu within 1-minute walk. Great access to the center, to the subway (Vltavská or Nádraží Holešovice) - 2 tram stops. Distance to the center of Prague about 15 minutes. Viewing possible by a prior arrangement. Price 16000 CZK + 3500 CZK deposit for services and utilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu616378
Dispozice2+kk
Dostupné od31. 12. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 10 m²
MHD 2 minuty pěšky
Terasa
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDDělnická
🚶 145 m (2 min)
PoštaExpress parcel system
🚶 239 m (3 min)
ObchodT&D MINIMARKET
🚶 129 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 194 m (2 min)
RestauraceZlatá Kovadlina
🚶 128 m (2 min)
LékárnaLékárna Komunardů
🚶 189 m (2 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 538 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 497 m (6 min)
SportovištěZdravý Styl 98
🚶 336 m (4 min)
Hřiště
🚶 409 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.