Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+kk • 132 m² bez realitkyPopelky Biliánové, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský kraj

Popelky Biliánové, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský krajMHD do minuty pěšky
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji novostavbu luxusního dvoupatrového bytu 5+kk, o obytné ploše 132 m2, ve 3. nadzemním podlaží viladomu v Králově Dvoře – Levíně se dvěma balkony a koupelnami.

Dům je situován v příjemném prostředí s nádherným panoramatickým výhledem do okolní krajiny (Český kras a Křivoklátsko) a je kombinací moderního bydlení alpského stylu (známého z podobných německých, švýcarských a rakouských projektů), nádherné přírody a výborné dopravní dostupnosti do Králova Dvora, Berouna, Prahy a Plzně. V domě se nachází 3 bytové jednotky.

Umístění domu nabízí to nejlepší co může daná lokalita poskytnout a tím je veškerá občanská vybavenost včetně kompletní zdravotnické péče, kvalitní služby, zavedené školy a školky, sportoviště a bazény, cyklostezky, aquapark, supermarkety a kulturní život. Funkce a nezbytnost zde splývá v jedno.

Byt má svůj vlastní plynový kondenzační kotel s ohřevem vody, vlastní měřiče vody, plynu a elektřiny. Dům je postaven klasickou technologií vyzdívání (Porotherm), střecha je pokryta kvalitní střešní krytinou (Mediterran) s dlouholetou zárukou. Toto vše zajišťuje velice ekonomické a přitom komfortní vytápění bytu. Po vstupu se nachází chodba (15.46 m2), koupelna s vanou (4.95 m2), oddělené WC, obývací pokoj s rozdělením pro kuchyňský kout (27.40 m2) se samostatným vstupem na balkon (3.00 m2), obytný pokoj (16.16 m2) a další obytný pokoj (16.17 m2) se samostatným vstupem na balkón (5.48 m2). Po dřevěném schodišti se vstupuje do horního druhého patra, kde se nachází 2 místnosti o celkové výměře (53.00 m2) a koupelna s WC. Druhé patro je prosvětleno střešními okny. V bytě jsou položeny plovoucí podlahy.

Nájezd na dálnici D5 (Praha - Plzeň) se nachází 1 km od domu (Praha 22 km - 12 minut jízdy autem).

Výborná dopravní dostupnost i prostředky MHD směr Králův Dvůr, Beroun, Zdice a Hořovice z autobusové zastávky 150 m od domu. Ze stejné zastávky lze využít i příměstskou autobusovou dopravou do Prahy (Zličín a Nové Butovice), která trvá cca 30 minut a ve špičce jezdí každých 15 minut. V dosahu je i vlaková zastávka a Hlavní nádraží Beroun.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu616434
Dispozice5+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha132
Dostupné od8. 7. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrálův Dvůr, Nám. Míru - poliklinika
🚶 80 m (1 min)
PoštaKrálův Dvůr u Berouna
🚘 991 m (2 min)
Obchod
🚶 531 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 973 m (2 min)
RestauraceNa Knížecí
🚶 612 m (7 min)
LékárnaLékárna U Tří zvonků
🚘 947 m (2 min)
ŠkolaZákladní a Mateřská škola Králův Dvůr
🚘 1 399 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola "Pod Hájem"
🚘 1 644 m (4 min)
Sportoviště
🚘 900 m (2 min)
Hřiště
🚶 579 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.