Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyMánesova, Praha - Vinohrady

Mánesova, Praha - VinohradyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 900 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený byt 1+kk o ploše 41m2, ulice Mánesova, Praha 2 - Vinohrady. Byt je ve 2. patře rohového secesního domu s dlouhou historií. Bytový dům byl kompletně zrekonstruován. Byt je po rekonstrukci a je zařízen nábytkem, kuchyň vybavena elektrickými spotřebiči, k dispozici i TV. V koupelně je sprchový kout, pračka, WC, bidet. Byt je zařízen v Bruselském stylu (Expo 58) s prvky originálních kousků od Halabaly. Podlahy, okna a dveře jsou dřevěné a vyrobené v Itálii na zakázku, stejné provenience jsou i obklady a dlažby.Veškeré vybavení je nájemníkům k dispozici. Vestavěné skříně a úložné prostory v chodbě. V poplatcích jsou veškeré náklady bytu, včetně internetového připojení a TV od UPC. Dům se nachází v blízkosti Riegrových sadů a Vinohradské tržnice. Vynikající dopravní dostupnost - v docházkové vzdálenosti metra A Jiřího z Poděbrad a Náměstí Míru. Prohlídky jsou možné dle dohody. Pronájem na dobu určitou 6-9 měsíců.

We offer for rent a fully furnished apartment 1 + kk with an area of ​​41 m2, Manesova street, Prague 2 - Vinohrady. The apartment is on the 2nd floor of a corner Art Nouveau house with a long history. The apartment house was completely renovated. The apartment is after reconstruction and is furnished, kitchen equipped with electrical appliances, TV available. The bathroom has a shower, washing machine, toilet, bidet. The apartment is furnished in Brussels style (Expo 58) with elements of original pieces by Halabala. Floors, windows and doors are wooden and made in Italy to order, the same provenance are tiling and paving. All equipment is available to tenants. Built-in wardrobes and storage space in the hallway. The fees include all costs of the apartment, including internet connection and TV from UPC. The house is located near Riegrovy sady and Vinohrady market. Excellent transport accessibility - within walking distance of metro A Jiřího z Poděbrad and Náměstí Míru. Tours are possible by arrangement. Rental for a definite period of 6-9 months.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu616435
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Plocha41
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDItalská
🚶 261 m (3 min)
PoštaPraha 24
🚶 534 m (6 min)
ObchodDelix market
🚶 175 m (2 min)
BankaSberbank
🚶 60 m (1 min)
RestauracePastička
🚶 50 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 271 m (3 min)
ŠkolaPrague College
🚶 71 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 383 m (5 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 274 m (3 min)
HřištěU Draka
🚶 615 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.