Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyDrahobejlova, Praha - Libeň

Drahobejlova, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


***REZERVOVÁNO***

K pronájmu byt 2+kk, velikost 70m2, s balkónem, sklepní kójí (ocelová) a vyhrazeným parkováním v podzemní garáži. Dům je postaven v r. 2009. Uvnitř budovy 2 výtahy, kamerová ostraha. Pravidelný úklid společných prostorů externí firmou. Byt je velmi slunný díky francouzským oknům směřujícím na jih. Balkonové dveře jsou jak ve společné místnosti (kuchyň + obývák) tak v druhé místnosti (ložnice). Byt je částečně vybavený a nabízí velký kuchyňský kout s elektrickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou, mikrovlnkou a lednicí s mrazákem. Součástí koupelny je navíc pračka. Spoustu úložného prostoru nabízí 3 vestavné skříně (chodba) + další skříň v ložnici. Co se nevleze můžete dát do sklepa, který je velmi čistý a pravidelně udržovaný. Byt velmi dobře izoluje, v létě i zimě příjemná teplota. V zimě v podstatě netopíme (pokud není -10st), tzn. velmi nízké náklady na provoz. V domě není plyn, pouze elektřina.

Velmi dobrá lokalita - cca 1 min na tram Ocelářská/Divadlo Gong, 4 min na metro Českomoravská. V okolí veškeré služby, obchody. OC Harfa 3 min chůze.

***RESERVED***

Consists of 1 bedroom and 1 large living room with kitchen. Floor size is 70 m2. Apartment includes balcony, cellar (lockable) and reserved parking in the underground garage. The building was built in 2009. There are 2 elevators inside including CCTV. Regular cleaning of common areas by an external company. The apartment is very sunny thanks to the south-facing French windows. Balcony doors are in the living room and in the bedroom room. The flat is partially equipped and has a large kitchenette with electric hob, oven, dishwasher, microwave and refrigerator with freezer. Lots of storage space within 3 built-in wardrobes (hallway) + another wardrobe in the bedroom. What does not fit in the flat you can put in the cellar, which is very clean and regularly maintained. The apartment insulates very well, thus offers pleasant temperature in summer and winter. In winter, we basically do not use heating (unless it is -10 ° C), thus the flat has very low operating costs. There is no gas in the house, only electricity.

Very good location - 1 minute to the tram Ocelářská / Gong Theater, 4 minutes to the metro Českomoravská. In the vicinity of all services, shops. Harfa mall is 3 min walk.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu616436
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2021
Podlaží4
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDOcelářská
🚶 188 m (2 min)
PoštaZásilkovna
🚶 197 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚶 193 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 247 m (3 min)
RestauraceLiho12
🚶 44 m (1 min)
LékárnaCithara
🚶 415 m (5 min)
ŠkolaZŠ Na Balabence
🚶 349 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 676 m (8 min)
SportovištěKB5
🚶 311 m (4 min)
Hřiště
🚶 178 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.