Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyKolínská, Praha - Vinohrady

Kolínská, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Byt 3kk 85 m2 zrekonstruovaný se smyslem po detail a se snahou, aby styl bytu konvenoval se stylem historického domu. Byt má velice příjemnou dispozici, každý pokoj má samostatný vchod z prostorné vstupní haly. Ložnice jsou situovány do klidného vnitrobloku. U jedné z ložnic je balkon opět s výhledem do rozsáhlého vnitrobloku. Koupelna je s vanou, toaleta je samostatná, vždy s přímým vstupem z haly. Hala je prosvětlena čirým sklem dveří do obývacího pokoje. Na podlaze jsou parkety, byt je vytápěn samostatným plynovým kotlem na teplo a teplou vodu. Předsíň má výměru 15.3 m2. ložnice 16.8 m2, druhá ložnice/hostovský pokoj 20.5 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 26.5 m2, koupelna 4.2 m2 a WC 1.5 m2. Byt je vybavený nábytkem v nadstandardní kvalitě. Kuchyňská linka je včetně spotřebičů, pračka je v koupelně. Byt disponuje dostatkem úložných prostor - vestavěné skříně jsou v každé ložnici i ve vstupní hale.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, cca 300 m od domu je stanice metra A Jiřího z Poděbrad i tramvajové zastávky několika tramvajových linek. Nákupní centrum Flora je vzdáleno 5min chůze a 100m od domu se nachází supermarket Albert.

85sqm two- bedroom appartment (two bedrooms plus living room with open-plan kitchen) which has recently undergone full renovation sensitive to the setting of the appartment in a historical, listed building preserving the original style of the era. The appartment benefits from a practical and pleasant layout with every room having its own separate entrance from a large entry hall. The two bedrooms face away from the street onto a spacious and leafy courtyard without immediate vis-a-vis buildings. One of the bedroom has a courtyard-facing balcony attached.

The bathroom is equipped with a bathtub. Toilet is separate with both being accessed separately from the entry hall. The impressive entry hall is well lit through clear glass pane door openig into the living room. Wooden floors throughout. Heating and hot water is provided through individual and independent gas powered heating system. The entrace hall is 15,3sqm, master bedroom 20.5sqm, second bedroom 16.sqm, the living room with kitchen 26.5sqm and the bathroom and toilet 4.2 and 1.5sqm respectively. The appartment is semi furnished with quality modern furniture. The kitchen includes all built-in appliances and a washer/dryer is available in the bathroom. The appartment benefits from ample storage space with bulit in wardrobes in both bedrooms and the entry hall.

The area offers all amenities and is well serviced by public transport. The tube station Jiřího z Poděbrad is about 300m away and tram stops serving several tramway lines are nearby. Shopping centre Flora is a 5mins walk away and a large Albert supermarket is approximately 100m from the appartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu616795
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha85
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadhošťská
🚶 131 m (2 min)
PoštaPraha 33
🚶 313 m (4 min)
ObchodPražské řeznictví
🚶 50 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 92 m (1 min)
RestauracePotrefená husa
🚶 22 m (0 min)
LékárnaBENU Lékárna
🚶 378 m (5 min)
ŠkolaZŠ Perunova
🚶 291 m (3 min)
Mateřská školaKIDS Company Praha, s.r.o.
🚶 606 m (7 min)
Sportoviště
🚘 1 390 m (5 min)
Hřiště
🚶 394 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.