Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyKlimentská, Praha - Nové Město

Klimentská, Praha - Nové MěstoMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RK nevolat, děkuji. Klidný tichý bezbariérový byt 2+kk o velikosti 55m² v osobním vlastnictví se všemi okny situovanými do tichého vnitrobloku, který je zamčený, vstup na vnitroblok mají pouze obyvatelé domu, ve kterém se byt nachází. Byt je ve velmi dobře udržovaném funkcionalistickém domě z r.1938 na adrese Klimentská 19. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu. Součástí prodeje bytu je i podíl na budově s kanceláří ve vnitrobloku, parcelní číslo 301/2 - díky tomu má majitel bytu příjem z pronájmu této budovy a dále také z pronajatých prostor v suterénu domu. Dispozice bytu: 2 místnosti, 1 obývající pokoj s kuchyňským koutem cca 35 m², ložnice s velmi praktickými 2 úložnými prostory oddělenými od ložnice dveřmi, koupelna s vanou a samostatné WC. Byt je vybavený samostatně stojícím a vestavěným nábytkem - šatny, chodba s velkým botníkem a věšákem a další úložné prostory, díky kterým byt lze zanechat vzdušný a prostorný bez nutnosti zastavovat místnosti skříněmi. Byt působí příjemně prostorně díky vysokým stropům a klidné bydlení přímo v centru Prahy byt nabízí díky oknům do klidného vnitrobloku (viz fotografie). Dům je ve velmi dobrém stavu přístupný na otisk prstů nebo číselný kód. Byt se nachází v přízemí domu, na oknech jsou instalované mříže, které však mohou být odstraněny - u ostatních bytů mříže již odstraněny byly, vlastníci bytů nepociťovali potřebu mříže na oknech mít vzhledem k uzamčenému vnitrobloku, kam nikdo cizí nemá přístup. Byt je ideální pro jednotlivce, nebo mladý pár, případně díky bezbariérovému přístupu pro starší lidi. Společenství vlastníků a správa domu funguje velmi dobře i po finanční stránce díky příjmům z pronajatých prostor. Parkování je možné na modrých zónách přímo před domem, většinou dobře dostupné, případně v přilehlých parkovacích zónách. Byt se nachází na Praze 1 - Nové Město, v blízkosti veškerá občanská vybavenost, OC Palladium, Kotva nebo Bílá Labuť dostupná pěšky jen pár minut, ale zároveň je byt v klidném prostředí. Pouze několik minut chůze z bytu na stanice metra „B“ a „C“ i zastávky tram Dlouhá, Náměstí Republiky, Bílá Labuť či Florenc. Bohaté sportovní vyžití na dosah pěšky - bazén AXA, bazén a sportcentrum YMCA, park Lannova hned za rohem domu s hřištěm na volejbal, posilovacími stroji a dětským hřištěm plus další možnosti v parku na Letné, který je vzdálený příjemnou procházkou přes Vltavu pouhých 10min pěšky. Z bytu je také jednoduché se během 200m napojit na cyklostezku vedoucí přes Karlín až k ZOO Praha a dále. Cena je včetně právního servisu. Doporučuji prohlídku pro osobní posouzení, že se jedná opravdu o klidný byt v samém srdci Prahy.

Quiet furnished barrier-free apartment 2+kk 55m2 in personal ownership with windows to the locked quiet courtyard is located in a very well maintained functionalist house from 1938 at the address Klimentská 19. The apartment has a cellar in the basement of the house. Part of the sale of the apartment is also a share of the building with an office in the courtyard, parcel number 301/2, so the owner of the apartment has income from renting this building and also from rented space in the basement of the house. Layout of the apartment: 2 rooms, 1 living room with kitchenette about 35 m2, bedroom with very practical 2 storage spaces separated from the bedroom by doors, bathroom with bath and separate toilet. The apartment is equipped with freestanding and built-in furniture - changing rooms, a hallway with a large shoe storage space and hanger, and other storage spaces, thanks to which the apartment can be left airy and spacious without a need to put wardrobes in the flat. The apartment looks pleasantly spacious thanks to the high ceilings and quiet living right in the center of Prague offers the apartment thanks to the windows to a quiet courtyard (see photos). The house is in very good condition accessible by fingerprint or numeric code. The apartment is located on the ground floor of the house, there are installed bars, but they can be easily removed - other apartments the bars have already been removed, the owners of the apartments did not feel the need to have bars on the windows due to the locked interior block, where no stranger has access. The apartment is ideal for individuals or young couples, possibly thanks to barrier-free access for older people. The homeowners' association and management works very well even financially thanks to the income from the rented premises. Parking is possible on blue zones directly in front of the house, mostly well accessible. The apartment is located in Prague 1 - Nové Město, close to all amenities, OC Palladium, Kotva or Bílá Labuť accessible on foot only a few minutes, but at the same time the apartment is in a quiet environment. Only a few minutes walk from the apartment to metro stations "B" and "C" as well as tram stops Dlouhá, Republic Square, Bílá Labuť or Florenc. Rich sports activities within easy reach on foot - swimming pool AXA, swimming pool and sport center YMCA, park Lannova just around the corner of the house with volleyball court, fitness machines and children's playground plus other options in the park na Letna, which is a pleasant walk across the Vltava river just 10min by foot. From the apartment it is also easy to connect to the bike path leading through Karlín to Prague Zoo and beyond during the 200m. We sell the apartment furnished, the price is final including legal services. I recommend to see the flat (sms 606-812151) in order to personally get to know and feel that this is really a quiet appartment right in the heart of Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu617057
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 10. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Plocha55
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPetrské náměstí
🚶 183 m (2 min)
PoštaPraha 02
🚶 542 m (6 min)
ObchodMini Market
🚶 93 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 469 m (6 min)
RestauraceVincanto
🚶 77 m (1 min)
LékárnaLékárna U Zlaté lodi
🚶 318 m (4 min)
ŠkolaZŠ J. Gutha-Jarkovského
🚶 74 m (1 min)
Mateřská školaLada
🚶 269 m (3 min)
SportovištěLivingWell Health Club & Spa
🚶 641 m (8 min)
Hřiště
🚶 175 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.