Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 100 m² bez realitkyOvenecká, Praha - Holešovice

Ovenecká, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme útulný, světlý, tichý a plně zařízený byt v jedné z nejžádanějších čtvrtí v Praze, s dvěma velkými parky na obou stranách ulice, dostupný za 15 min z centra pěšky.

100 metrový byt, s 2 ložnicemi a 2 koupelnami, obývákem, jídelnou a kuchyní nabízí dostatek prostoru i pro větší rodinu. Je to jediný byt na patře, tedy velmi tichý. Byt je plně zařízený a vhodný pro někoho, kdo si nechce nyní pořizovat veškerý nábytek a vybavení.

Okna obou ložnic (východ) vedou do krásného tichého vnitrobloku s výhledem na stromy. Veliká okna obýváku, jídelny a kuchyně (západ) přivádí dostatek světla do obývací části bytu. V téměř celém bytě jsou rekonstruované původní dřevěné podlahy, což dělá byt velmi útulným. Každá ložnice má svou vlastní koupelnu. V jedné z ložnic je navíc vestavěné patro na spaní, které lze využít jako extra prostor na spaní pro hosty, nebo pro uskladnění věcí. V bytě je separátní místnost sloužící jako praktický sklad na vše možné. Byt se nachází ve 4. patře (5. NP), což zajišťuje dostatek světla a výhled jak do vnitrobloku tak ulice. V domě není výtah.

Topení a ohřev vody je na plyn (poplatky cca 3.000kč/m), zbytek včetně sporáku na elektřinu (poplatky cca 650kč/měsíc). Zaveden internet i televize – kabelové UPC připojení (cca 650 kč/měsíc). K bytu je domluvena úklidová služba (2x za měsíc, 500kč za 1 úklid).

Dům je připraven k nastěhování a vybaven vším obvykle potřebným – nábytkem, spotřebiči (pračka, lednice, mikrovlnka, kuchyňské spotřebiče – nikoli myčka), peřinami a polštáři, úklidovými spotřebiči atd. Dům je ve výborném stavu, společné prostory byly vkusně rekonstruovány zhruba před rokem.

Byt se nachází na Letné, živé a krásné čtvrti ceněné pro její parky, kavárny, restaurace, uměleckou scénu a plnou občanskou vybavenost (obchod Billa na Letenském náměstí cca 100 metrů od domu). Na jedné straně ulice začínají Letenské sady, na druhém konci začíná park Stromovka. Dostupné z centra buď pěšky (15 min pěšky na náměstí Republiky) nebo tramvají (zastávka Letenské náměstí), na metro 2-3 zastávky (buď metro Hradčanská nebo Vltavská).

K dispozici od 15.8.2020 na 1 rok.

Přímo bez realitky – ušetříte provizi. Kauce – 1 měsíční nájemné. Komunikace s majitelkou možná v češtině, angličtině a francouzštině.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu617291
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 1. 1970
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDLetenské náměstí
🚶 98 m (1 min)
PoštaPraha 7
🚶 188 m (2 min)
ObchodMini Market - Potraviny
🚶 76 m (1 min)
BankaEra
🚶 76 m (1 min)
RestauraceL'Ortica
🚶 92 m (1 min)
LékárnaNeopharm
🚶 96 m (1 min)
ŠkolaGymnázium Nad Štolou
🚶 399 m (5 min)
Mateřská školaLada
🚘 2 488 m (7 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 420 m (5 min)
HřištěKaštánek
🚶 506 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.