Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 391 m² bez realitkyMariánské Lázně - Úšovice, Karlovarský kraj

Mariánské Lázně - Úšovice, Karlovarský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Cena12 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 012 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Cena 12 500 000 k jednání.

Nabízíme 2 exkluzivní nemovitosti ve Velké Hleďsebi, nacházející se v lokalitě na hranicích s Mariánskými Lázněmi. Nemovitosti s oddělenými vstupními brankami lze využít různými zajímavými způsoby bud´k bydlení nebo k podnikání.

1/rodinný dům 5+1, celková plocha 189,63 m2

s velkým obývacím pokojem včetně stylového krbu s jídelnou, dalším obývacím pokojem a 2 ložnicemi, z nichž jedna má klimatizaci a návaznou oddělenou pracovnu, kterou lze využívat i jako šatnu, 2 prostorné koupelny s WC. U domu je velká terasa 41,5 m2 s vysouvací markýzou délky 5 metrů a venkovní krb. Dům má sklep, kde je umístěn plynový kotel pro obě nemovitosti a prostornou zateplenou suchou půdu. Většinu movitého vybavení je možno po dohodě ponechat.

2/Penzion se 6 pokoji 201,5 m2 s vybavením a nábytkem včetně lednic, z toho 3 apartmánové pokoje mají vlastní kuchyňku. Všechny pokoje mají samostatné příslušenství a buď balkon nebo terasu s celkovou plochou 25 m2 s překrásnými výhledy do zeleně. V penzionu je recepce, stylová jídelna, přípravna pro snídaně a jeden pokoj nyní slouží jako fitness s posilovacími stroji Kettler. Dále je zde i uzavřený skladovací prostor. Samozřejmostí je wifi, televizní a satelitní rozvody a telefonní centrála.

U penzionu je kryté garážové stání. Parkování je na ploše ze zatravňovacích dlaždic s celkovou kapacitou pro 5 aut.

Penzion byl provozován s téměř plnou vytížeností v letech 2003 až 2017, v průběhu těchto let byl nákladně rekonstruován. Vzhledem k věku byl provoz v roce 2017 přerušen. Vlastní webové stránky v pěti jazycích pro obnovení provozu jsou k dispozici v zálohovaném provedení. Prezentace penzionu, je v současné době v provozu na internetu. Databázi klientely předám. Penzion je situován v zeleni ve viditelné vzdálenosti cca 200 metrů od příjezdové silnice z Německa do Mariánských Lázní a při využívání vlastního poutače s reklamním osvětlením zájemci přijíždějí denně.

Nemovitosti jsou vzdáleny. do centra Mariánských Lázní 1,5 km, což je 6 minut jízdy trolejbusem nebo autem.

Penzion lze úpravami dle návrhu využít i jako další rodinný dům.

Penzion a rodinný dům jsou obklopeny nádhernou udržovanou zahradou s cennými rostlinami a celý komplex je obklopen vysokými živými ploty včetně vzácných zeravů. Na zahradě je rovněž umístěn malý zahradní domek pro uložení nářadí s přilehlým zastřešeným dřevníkem pro venkovní krb. U teras je zakomponováno zahradní osvětlení včetně fontánek a malé zahradní jezírko. Celý areál je hlídán moderním kamerovým systémem vč. tepelných čidel s dálkovým online přístupem.

Energetický průkaz nebyl dosud vyhotoven. Vzhledem k tepelným izolacím střech, plastovým oknům a částečnému zateplení penzionu, předpokládám vyšší energetickou třídu než G. Domy jsou odděleny, jsou na samostatných geografických pozemcích, mají však společné vytápění, vodu a elektřinu. Po dořešení vytápění penzionu je lze teoreticky rozdělit.

Jde o naprosto precizní stavební komplex s ojedinělou členěnou zahradou s důrazem na detail. Vše je nutno vidět.

Na obrázcích je na titulní fotografii vyobrazen penzion, na druhé fotografii je boční pohled na penzion, další obrázky se váží k rodinnému domu, posledních 8 obrázků tvoří opět penzion. Celková využitelná zastavěná plocha obou nemovitostí včetně dvou teras činí 461 m2. Přesnou adresu sdělím na požádání. Poloha na inzerci vzhledem k zadávání není skutečná,

ale jen orientační. Právní servis lze po dohodě zajistit. Odhad obou nemovitostí je dle zadání celkem 13 579 461 Kč.

Cena k jednání je 12 500 000 Kč, posoudím i jiný Váš rozumný cenový návrh vzhledem k aktuální koronavirové krizi.

Tel: 771113681 přímo majitel

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu617707
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 9. 2020
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha391
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 075
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDÚšovická
🚶 166 m (2 min)
PoštaMariánské Lázně 1
🚘 1 532 m (4 min)
Obchoddp Dyleň Potraviny
🚶 357 m (4 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 557 m (7 min)
RestauraceHoliday
🚶 432 m (5 min)
LékárnaAlma
🚶 778 m (9 min)
ŠkolaStřední hotelová škola
🚶 406 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 365 m (4 min)
SportovištěTenis
🚘 1 298 m (5 min)
Hřiště
🚶 456 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.