Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyPod stolovou horou, Praha - Jinonice

Rezervováno
Pod stolovou horou, Praha - JinoniceMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Pronájem nového bytu 2+kk s velkým balkónem a veškerým vybavením. Byt je situován ve 4. NP a je součástí nově vybudovaného rezidenčního projektu Botanica v ulici Pod Stolovou horou 984/7. Interiér tvoří vstupní hala, která je vybavena prostornými vestavěnými skříněmi, zařízený obývací pokoj s TV stěnou, skříňkami a pohovkou, na který navazuje kuchyň vybavená všemi spotřebiči s rozkládacím jídelním stolem a židlemi. Ložnice je vybavená postelí se dvěma lůžky (matrace budou eventuálně dodány), nočními stolky a vysokou komodou . V bytě se nachází kompletně zařízená koupelna s vanou, pračka se sušičkou a samostatné WC. Velká okna bytu jsou vybavena elektrickými venkovními žaluziemi. Nájem činí 16 000 Kč, poplatky za služby 2 500 Kč, plus elektřina, kterou si nájemce hradí sám.

Byt je postaven v energetickém standardu B, jako velmi úsporný, se solárními kolektory na střeše domu a systémem hospodaření s takzvanou šedou vodou, který recykluje použitou vodu z umyvadel, van a sprch a využívá ji pro splachování toalet. Toto hospodaření s vodou, kromě ekologického dopadu, snižuje náklady na spotřebu vody. K bytu je možné si pronajmout parkovací stání v podzemní garáži a sklepní kóji umístěnou v suterénu domu. Společné prostory dále zahrnují místnost na mytí kol, které se zde dají zároveň uschovat.

Dům se nachází ve velmi klidné rezidenční lokalitě blízko přírody s dobrou dostupností do centra. V blízkém okolí se nachází stanice metra trasy „B“ Nové Butovice (9 minut chůze), zastávka autobusu (3 minuty chůze), prestižní Německá škola, nově postavený obchod Lidl, nedávno zrekonstruovaná nákupní galerie Nové Butovice. V přímém sousedství je chráněné území Vidoule s rozsáhlým pásem zeleně vhodným pro venkovní vyžití, na který navazuje velký park Cibulka. Součástí rezidenčního komplexu je park s dětským hřištěm a několik travnatých odpočinkových zón s lavičkami.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu617830
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha54
Dostupné od27. 7. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNušlova
🚶 233 m (3 min)
PoštaPraha 58
🚘 1 609 m (4 min)
ObchodLidl
🚶 501 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 806 m (10 min)
RestauraceŠkoda bar
🚶 578 m (7 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 543 m (7 min)
ŠkolaNěmecká Škola v Praze
🚶 574 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Mezi Školami
🚶 679 m (8 min)
Sportoviště
🚘 1 814 m (3 min)
Hřiště
🚶 540 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.