Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyNa Výsluní, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Na Výsluní, Neratovice - Neratovice, Středočeský krajMHD 6 minut pěšky • Výtah
Cena1 870 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 931 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím Vám byt v osobním vlastnictví 1+1, 36 m2 v obci Neratovice (okr. Mělník). Anuita je zcela splacena. Byt se nachází v 5. patře panelového domu s výtahem, který je po revitalizaci (střecha, fasáda, zateplení..). Byt je v původním, dobrém a udržovaném stavu. Dispozice: vstupní chodba se šatní skříní, koupelna s vanou, toaleta, kuchyň s pračkou a lednicí, skříní a linkou, kterou bude nutno doplnit spotřebiči dle vlastního uvážení (myčka, sporák, trouba,..). Okna v pokoji i v kuchyni jsou orientována na západ. Všechna okna plastová se žaluziemi ve velmi dobrém stavu. Na podlaze laminát. Předpis do fondu oprav činí cca 1100 Kč. K bytu náleží sklepní koje. U domu se nachází parkoviště, v blízkosti supermarkety, školní i předškolní zařízení, zastávky autobusu se spojením na metro C Letňany a Ládví / Bulovku. V obci se nachází kompletní občanská vybavenost. Volný ihned k nastěhování.

I offer you a privately owned apartment 1 + 1, 36 m2 in the village of Neratovice (Mělník district). The annuity is fully paid. The apartment is located on the 5th floor of a panel house with an elevator, which is after revitalization (roof, facade, insulation ..). The apartment is in original, good and maintained condition. Layout: entrance hall with wardrobe, bathroom with tub, toilet, kitchen with washing machine and refrigerator, wardrobe and line, which will need to be supplemented with appliances of your choice (dishwasher, stove, oven, ..). The windows in the room and in the kitchen are oriented to the west. All plastic windows with blinds in very good condition. Laminate on the floor. The prescription for the repair fund is approximately CZK 1,100. The apartment has a cellar. The house has a parking lot, near supermarkets, school and preschool facilities, bus stops with connections to metro C Letňany and Ládví / Bulovka. There are complete civic amenities in the village. Free to move in immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu618057
Dispozice1+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
Užitná plocha36
Dostupné od20. 7. 2020
Podlaží5
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNeratovice, III. ZŠ
🚶 576 m (7 min)
PoštaNeratovice
🚘 1 462 m (3 min)
ObchodTESCO
🚶 318 m (4 min)
BankaGE
🚶 682 m (8 min)
RestauraceMarten
🚘 1 051 m (4 min)
LékárnaKojetická
🚶 731 m (9 min)
Škola
🚶 602 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 477 m (6 min)
SportovištěOlympia
🚘 1 372 m (3 min)
Hřiště
🚶 454 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.