Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyBulharská, Praha - Vršovice

Bulharská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce44 000 Kč


Designově zařízený, kompletně zrekonstruovaný byt s 18 m2 terasou. Byt se nachází v 6., nejvyšším patře zrenovovaného činžovního domu s předzahrádkou a výtahem v klidné rezidenční lokalitě na rozhraní Vinohrad a Vršovic, pár minut chůze od Heroldových sadů a parku na náměstí Svatopluka Čecha nebo kultovní Krymské. Příjemná lokalita s výbornou občanskou vybaveností v okolí a rychlou dostupností do centra, pár minut chůze od tramvajové zastávky Vršovické náměstí s přímým spojením na metro Náměstí Míru a I. P. Pavlova.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, klimatizovaná ložnice s vestavěnými skříněmi, oboustranný pracovní kout, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta s bidetovou sprškou a vstupní chodba s vestavěnými skříněmi a technickou komorou. Terasa je přístupná z obou hlavních místností.

Velký úložný prostor nad vstupní chodbou, vinylové podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, centrální elektrické vytápění, elektricky ovládané předokenní žaluzie, myčka, mikrovlnná trouba, sítě proti hmyzu, osázená JZ terasa, sklepní kóje, vstup do budovy na čip, společný úložný prostor v mezipatře domu. Poplatky za společné domovní služby, vodu, vytápění a elektřinu 3200 Kč měsíčně (pro 2 osoby).

Interiér 42 m2, terasa 18 m2.

Fully furnished, completely renovated apartment with 18 m2 terrace. The apartment is located on the 6th, top floor of a renovated apartment building with front garden and elevator in a quiet residential area on the border of Vinohrady and Vršovice, a few minutes walk from Heroldovy sady and park on Svatopluka Čecha Square or the iconic Krymská street. Pleasant location with excellent civic amenities in the area and quick access to the center, a few minutes walk from the tram stop Vršovické náměstí with direct connection to the metro Náměstí Míru and I. P. Pavlova.

The interior of the apartment consists of a living room with a fully equipped kitchen, an air-conditioned bedroom with built-in wardrobes, a double-sided work area, a bathroom with a shower, a separate toilet with a bidet shower and an entrance hall with built-in wardrobes and a utility room. The terrace is accessible from both main rooms.

Large storage space above the entrance hall, vinyl floors, tiles, security entrance door, central electric heating, electrically operated window blinds, dishwasher, microwave, insect screens, planted SW terrace, cellar, entrance to the building on a chip, common storage space on the mezzanine floor of the house. Common building charges, water, heating and electricity CZK 3200 per month (for 2 people).

Interior 42 m2, terrace 18 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu618284
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha60
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlovinská
🚶 174 m (2 min)
PoštaPraha 101
🚶 671 m (8 min)
Obchod
🚶 18 m (0 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 447 m (5 min)
RestauraceU báby
🚶 59 m (1 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 445 m (5 min)
ŠkolaZŠ Karla Čapka
🚶 259 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Harmonie
🚶 323 m (4 min)
SportovištěTJ Sokol Vršovice
🚶 745 m (9 min)
Hřiště
🚶 255 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.