Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyKřížkovského, Praha - Žižkov

Křížkovského, Praha - ŽižkovMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce19 500 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný, světlý, slunný, klidný byt 2,5+1, 80 m2, 5.patro výtah, v Praze na rozhraní Vinohrad blízko nám. Jiřího z Poděrad, kamenný dům ze 30.let, klidná ulice. Vhodný pro rodinu s dětmi i pro více osob. Klasický byt (nikoli půdní vestavba), kompletně zrekonstruovaný, nově vymalovaný, vše jako nové, při zachování původních prvků (dubové parkety, původní dveře, špaletová okna, mosazné kliky). Částečně zařízený (jídelní stoly, židle, knihovna, skříň, příborník, postel), lze pronajmout i prázdný.

Pronájem možný ihned.

Dispozice: 2 pokoje 22m2, 21m2, větší kuchyň 15m2 s jídelním stolem, pokojík s oknem 5m2, vše samostatné vchody. Uzavřený balkonek do vnitrobloku, koupelna s pračkou, samostatné WC, větší světlá předsíň 9m2, samostatná šatna 2m2. Okna kuchyně a pokojíku vedou do zeleného vnitrobloku s parkovou úpravou (východ), dva pokoje do klidné ulice, jih. Pokojík vhodný jako dětský, jako malá ložnice či pracovna, má okno.

Kuchyň kompletně nově vybavená (el. keramická deska, trouba, digestoř, myčka, lednice), topení a ohřev vody přes plynový kombinovaný kotel, centrální ovládání termostatem, v každé místnosti jsou navíc samostatně regulovatelné radiátory. Wifi. Byt je teplý, okna byla repasovaná, náklady na topení tudíž nejsou velké.

Poloha: 5 min od metra A či tramvají, v okolí spousty obchodů, kaváren, restaurací, škola, školka v parku, 3 min velký park Riegerovy sady, v ulici se snadno parkuje.

Nájem 19.500 Kč, poplatky pro 2 osoby 2.000 Kč/měs (zahrnují kromě obsluhy domu, výtah, rovněž wifi a také vodu v bytě), elektřinu a plyn si nájemník převádí na sebe a hradí dle své spotřeby.

Kauce: jeden měsíční nájem (19.500Kč)

We speak English, on parle francais.

For a long-term rent a nice, light, sunny, quiet flat, 2,5+1, 80m2, 5th floor, elevator, Vinohrady district near the Jiřího z Poděbrad square. House from 1930´s, brick, quiet street. Ideal for a family with children or for several persons. Recently totally refurbished with respect to original elements (oak parquet, original doors, windows, handles). Partially equipped (two dining tables, chairs, bookshelves, sideboard, cupboard, bed), may be rent also empty.

Available immediately.

Two rooms 22, 21 m2, big kitchen 15m2 with a dining table, a study 5m2, all having separate entries. Small balcony open to a park-like courtyard, bathroom with washing-machine, separate WC, separate wardrobe, big lighted entry 9m2. Kitchen and the study leading into a green park-style courtyard (East), the two rooms leading to a quiet street (South). The study possible as a child´s room or a small bedroom.

Kitchen completely equipped (electrical plate, oven, dish-washer, frig). Heating of the appartment and hot water by gaz boiler, central thermostat control, radiators in each room equipped with separate temperature control. Wifi. Appartment is warm, heating is not expensive.

Location: 5min from underground A or trams, numerous shops, cafés, restaurants in the neighbourhood, school, kindergarden in the park. 3 min big park Riegerovy sady. Easy parking in the street.

Rent: 19.500 Kč, plus 2.000 Kč/month for 2 persons for services (house cleaning, lights, lift, plus Wifi in the appartment and water), electricity and gaz paid directly by the tenant to the provider according to his/her consumption.

Deposit: 1 month rent (19.500 Kč)

We speak English, on parle aussi francais.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu618440
Dispozice3+kk
Dostupné od12. 1. 2021
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 549 m (7 min)
PoštaPraha 35
🚶 484 m (6 min)
ObchodPotraviny Ovoce Zelenina
🚶 64 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 578 m (7 min)
RestauraceHanil
🚶 64 m (1 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 168 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 398 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Vozová 5
🚶 338 m (4 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 518 m (6 min)
HřištěU Draka
🚶 384 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.