Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 106 m² bez realitkyV Dolině, Praha - Michle

V Dolině, Praha - MichleMHD 3 minuty pěšky
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 040 Kč
+ Vratná kauce25 040 Kč


K pronájmu krásný, prostorný mezonetový byt 3+kk/T+T, nacházející se v 5. a 6. patře novostavby z roku 2009. K bytu přináleží dvě velké terasy s výhledem do zeleně a na panorama pulzujících byznys čtvrtí BB Centrum a Pankrác.

Atraktivní lokalita v blízkosti centra Prahy, pouhých pár kroků od tramvajové/autobusové zastávky „Chodovská“, lesoparků Bohdalec a Tyršův vrch. V sousedství domu lze mimo jiného nalézt restaurace, kavárny, poštu, supermarket, hobby-market, školy, školky, banky, cyklostezky ad.

Skvělá dopravní dostupnost MHD, 15 min. tramvají na Karlovo nám., 10 min. autobusem na Brumlovku/Budějovickou či Pankrác.

Interiér bytu tvoří velmi prostorný obývací pokoj s kuchyní a velkou terasou se západní orientací, dvě samostatné neprůchozí ložnice s velkou terasou se západní orientací. Koupelna s vanou, samostatná toaleta, vstupní hala se schodištěm. Bezpečnostní vstupní dveře, zděný sklep. K dispozici je i parkovací stání v podzemích garážích domu za poplatek 1 200,- Kč/měs.

Měsíční nájem 20 000,- Kč + domovní poplatky 5 040,- Kč. Elektřina se přepisuje na nájemce.

Vratná jistota ve výší jednoho měsíčního nájmu vč. domovních poplatků. Byt je připraven k nastěhování ihned.

Beautiful, spacious two-bedroom duplex apartment with terraces, located on the 5th and 6th floor of new residential building from 2009. There are two big terraces with wonderful views to a green-space and a panorama of pulsing business districts of BB Centrum and Pankrac. An attractive location nearby Prague´s city centre, only few steps away from tram/bus stop, forest parks Bohdalec and Tyrsuv vrch. There are restaurants, coffee shops, a post office, big supermarket, a hobby market, bike trails, schools, kindergartens, banks and furter, in the neighbourhood.

An excellent public transport connection, 15 min. to „Karlovo namesti“ or „I.P. Pavlova“ by a tram and 10 min. away to business park „BB Centrum (Brumlovka)“ and „Pankrac“ by a bus.

The interior consists of a very spacious living room with a kitchen and west-oriented terrace. Two separate west-oriented bedrooms with a terrace. Bathroom with a bathtube, a separate toilet and entrance hall with a stairway. Security main entrance door, storage room. There is a private parking lot in the underground garage available for 1 200 CZK/month.

Monthly rent 20 000,- CZK + house fees 5 040,- CZK. Electricity will be billed directly to tenant. Refundable deposit one monthly rent inc. house fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu618530
Dispozice3+kk
Dostupné od18. 8. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
Užitná plocha106
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDChodovská
🚶 284 m (3 min)
PoštaPraha 45
🚘 1 599 m (3 min)
ObchodProcházka
🚶 405 m (5 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 710 m (4 min)
RestauraceZabitej čas
🚶 607 m (7 min)
LékárnaDr. Max
🚶 424 m (5 min)
ŠkolaSOU Ohradní
🚘 2 037 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Na Sychrově
🚶 562 m (7 min)
SportovištěKurty Montáže
🚘 1 312 m (3 min)
Hřiště
🚶 170 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.