Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 65 m² bez realitkySekaninova, Praha - Nusle

Sekaninova, Praha - NusleMHD 3 minuty pěšky • Výtah
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji podkrovní, zařízený byt 2 + 1 s plochou 65 m2 a sklepem 1,7 m2 v ulici Sekaninova, Praha 2 - Nusle. Nachází se v 5. patře pětipodlažního cihlového domu s výtahem. Na patře jsou pouze dva byty. Byt tvoří vstupní chodba, vybavená kuchyň, samostatné dva pokoje, toaleta, koupelna.

Byt je po kompletní rekonstrukci (2012), která zahrnovala nové podlahy, kvalitní plastová okna s trojsklem, rozvody elektřiny, sítí, vody. Měděné rozvody topení, 24 kW plynový kotel Vaillant v samostatném prostoru a komín. Dále omítky, stěrky, obklady, koupelnu se sprchovým koutem, toaletu, kuchyň apod. Trámy jsou v dobrém stavu, ošetřené olejem. Kuchyň umožňuje přidání myčky na nádobí. Digestoř je s odvodem na střechu.

VIDEO: https://youtu.be/XC9PwFHqoKI

Dům má rekonstruovanou střechu (2019), která je nad bytem zateplená. Rekonstrukce vnitřní části bytového domu je plánovaná v blízké době.

MHD: 5 minut od domu je zastávka tramvají 7,14,18,24 Svatoplukova, (centrum, Praha 5 (Anděl), Palmovka, Pražského Povstání atd.). Zastávka metra Vyšehrad je vzdálená 15 min.

Možnost zřízení si parkovací karty parkovací zóna Praha 2, která zahrnuje i blízké centrum, včetně části Vinohrady. Před domem je park Folimanka, kde protéká potok Botič. V blízkosti je divadlo na Fidlovačce. Lidl, Billa, potraviny, papírnictví, klíčová služba, pneu/autoservis, čerpací stanice a jiné do 10-15 min.

Dostupnost pěšky: Karlovo náměstí 30min, Náplavka 25min, Vyšehrad 25min, Vinohrady 20 min, Havlíčkovy sady (Grebovka) 25 min.

Cena bytu včetně zařízení. Mluvíme aj anglicky a maďarsky.

Názor majitele: je to investiční byt vhodný na krátko/dlouhodobý pronájem, ateliér, sídlo firmy apod. Výborná dostupnost, pohodlné parkování.

We offer for sale an attic, furnished apartment 2 + 1 with an area of 65 sqm and a cellar of 1,7 m2 in Sekaninova Street, Prague 2 - Nusle. Located on the 5th floor in a 5-storey brick building with an elevator. There are only two apartments on the floor. The apartment consists of an entrance hall, equipped kitchen, two separate rooms, toilet, bathroom.

The apartment is after a complete reconstruction (2012), which included new floors, quality plastic windows with triple glazing, electricity, data and water distribution. Copper heating pipes with 24kW Vaillant gas heater in a separate space and new chimney. Furthermore, plaster, squeegee, tiles, complete bathroom with shower, toilet, kitchen, etc. The beams are in good condition, treated with oil. The kitchen allows you to add a dishwasher. The hood has a drain to the roof.

VIDEO: https://youtu.be/XC9PwFHqoKI

The house has a reconstructed roof (2019), which is insulated above the apartment. Reconstruction of the interior of the apartment building is planned in the near future.

Public transport: 5 minutes from the house is a tram stop 7,14,18,24 Svatoplukova, (center, Prague 5 (Anděl), Palmovka, Prague Uprising, etc.). Vyšehrad metro stop is 15 minutes away.

Possibility to set up a parking card, parking zone Prague 2, which also covers the nearby center, including part of Vinohrady. In front of the house is the Folimanka park, where the Botič stream flows. The Fidlovačka theater is nearby. Lidl, Billa, groceries, stationery, key service, tire / car service, gas station and others within 10-15 min.by walk

Accessibility on foot: Charles Square 30min, Náplavka 25min, Vyšehrad 25min, Vinohrady 20 min, Havlíčkovy sady (Grebovka) 25 min.

The price of the apartment, including equipment. English and Hungarian speaking.

Owner opinion: it is an investment apartment suitable for short / long term rent, studio, company headquarters, etc. Excellent accessibility, convenient parking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu619149
Dispozice2+1
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha65
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDivadlo Na Fidlovačce
🚶 271 m (3 min)
PoštaPraha 416
🚶 471 m (6 min)
ObchodMůj Obchod
🚶 125 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 605 m (7 min)
RestauraceMarná snaha
🚶 146 m (2 min)
LékárnaLékárna Jaromírova
🚶 298 m (4 min)
ŠkolaZŠ Praha 4 - Křesomyslova
🚶 238 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 292 m (4 min)
SportovištěFitness Victory
🚶 192 m (2 min)
Hřiště
🚶 350 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.