Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m²Chlebovická, Praha - Letňany

Chlebovická, Praha - LetňanyMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné17 849 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce20 600 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený byt 3+kk o obytné ploše 74 m² + balkón, situovaného ve 2. patře oblíbené lokality Praha - Letňany. K bytu náleží sklep a kryté garážové stání.

Byt je kompletně zařízený a velice slunný. Interiér obývacího pokoje je tvořen prostornou pohodlnou sedačkou, konferenčním stolkem, TV stolkem a policemi. Z obývacího pokoje je vstup na balkón. Kuchyň je plně zařízena. Kuchyň nabízí dostatečně prostornou pracovní plochu, vestavěnou troubu se 4 ploténkovou deskou, mikrovlnnou troubu, lednici s mrazákem, digestoř, a rychlovarnou konvici. Součástí kuchyně je i jídelna s jídelním stolem pro 4 osoby. Byt má dvě samostatné ložnice. Obě ložnice mají manželské postele a šatní skříně, které nabízí dostatek úložného prostoru. Podlouhlá předsíň do písmena L má u vstupu botník. V bytě je koupelna s vanou, umyvadlem a pračkou. V bytě je dále samostatná toaleta a velice prostorná komora.

Autobusová zastávka je 5 min od domu. V docházkové vzdálenosti naleznete dostatek zeleně s možností aktivního odpočinku a sportovního vyžití např. hřiště, vyhlášenou cyklostezku, squash centrum, restaurace, kavárny, potraviny, nákupní centrum OC Letňany a Globus, plavecký bazén, ICE aréna, MŠ, ZŠ.

Záloha na elektřinu činní 800,- Kč/měsíc, je možné, že se bude cena elektřiny upravovat dle počtu osob. Uvedené zálohy v inzerci jsou pro 3 osoby. Níže zasílám rozpis cen za služby pro dané osoby. K bytu dále náleží garážové stání za poplatek 497,- Kč/měsíc.

Služby: 4 500 Kč - záleží na počtu osob

Kontakty:

Telefon: 731 225 427

WhatsUp: 731 225 427

Email: prohlidky@tvujspravce.cz

Byt je volný od 1.9.2021

I am offering for rent a furnished apartment 3 + kk with a living area of ​​74 m2 + a balcony, situated on the 2nd floor of a popular locality in Prague - Letňany. The apartment has a cellar and a covered garage.

The apartment is fully furnished and very sunny. The interior of the living room consists of a spacious comfortable sofa, coffee table, TV table and shelves. From the living room there is access to the balcony. The kitchen is fully equipped. The kitchen offers a sufficiently spacious work surface, a built-in oven with 4 hotplates, a microwave, a refrigerator with a freezer, a hood, and an electric kettle. The kitchen also has a dining room with a dining table for 4 people. The apartment has two separate bedrooms. Both bedrooms have double beds and wardrobes, which offer plenty of storage space. The elongated vestibule to the letter L has a shoe box at the entrance. The apartment has a bathroom with bath, sink and washing machine. The apartment also has a separate toilet and a very spacious chamber.

The bus stop is 5 minutes from the house. Within walking distance you will find plenty of greenery with the possibility of active recreation and sports such as playgrounds, famous bike path, squash center, restaurants, cafes, groceries, shopping center OC Letňany and Globus, swimming pool, ICE arena, kindergarten, elementary school.

The price of charges already includes a deposit for electricity. The deposit for electricity is 800 CZK / month, it is possible that the price of electricity will be adjusted according to the number of people. The advances listed in the advertisement are for 3 people. Below I send a breakdown of prices for services for the persons. The apartment also has a garage for a fee of 497 CZK / month.

2 persons approx. 3480, -CZK + 497, -CZK garage parking

3 persons approx. 3680, -CZK + 497, -CZK garage parking

4 persons approx. 3880, -CZK + 497, -CZK garage parking

The apartment is rented as non-smoking. The apartment is possible to move in immediately after agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu619534
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha74
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDTřinecká
🚶 18 m (0 min)
PoštaPraha 99
🚶 789 m (9 min)
ObchodPenny
🚶 324 m (4 min)
Banka
🚶 427 m (5 min)
RestauraceRestaurace Skleník
🚶 337 m (4 min)
LékárnaImmuno-Flow
🚶 341 m (4 min)
ŠkolaMateřská školka Havířovská
🚶 202 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Příborská
🚶 352 m (4 min)
SportovištěTenisové kurty
🚶 170 m (2 min)
Hřiště
🚶 106 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.