Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyNádražní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Nádražní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím pronájem bytu 1+kk v centru Ostravy na ulici Nádražní ve velmi žádané lokalitě. Byt o velikosti 30 m2 se nachází v 13. patře s výtahem. Byt po kompletní rekonstrukci, s plně vybavenou kuchyní: lednička, trouba, indukční varná deska, digestoř. V koupelně prostorný sprchový kout, WC a skříňky s dostatkem úložného prostoru. Plastová okna jsou vybavena žaluziemi. K bytu přísluší lodžie s nádhernými výhledy, zasíťovaná proti holubům a uzamykatelná kóje, vybavená regály, která je na patře před bytem a slouží jako spíž a k uskladnění sportovních potřeb a sezónních věcí. K bytu také náleží sklep. Velmi dobrá lokalita s dostupností MHD, tramvajová zastávka Důl Jindřich 1 min chůze. V blízkosti Komenského sady, Nová radnice, síť obchodů, školy, školky atd. Volný ihned. Nájem 7.500 Kč + zálohy na TUV, SV, teplo 1.200 Kč + elektřina. Vratná kauce 15 000 Kč.

Studio apartment available in the Ostrava city centre, on Nadrazni street in a very popular location. The apartment is 30 m2 and situated on elevator-accessible 13th floor. The apartment is newly refurbished, with fully equipped kitchen including a fridge, oven, induction hot plates and range hood. Newly installed bathroom offers a spacious shower, toilet and cabinets with plenty of storage space. Modern plastic windows are equipped with blinds. The apartment has a balcony with spectacular views and is equipped with anti-pigeon net. It also has a lockable cubicle equipped with the shelves which are located on the floor in front of the apartment and a cellar space. They can be used as a food storage, sport or seasonal equipment storage. Amazing locality with public transport nearby, the tram stop Dul Jindrich is 1 min by walk. Other nearby facilities include Komenskeho's park, New City Hall, shops, schools, kindergarten etc. Available immediately. The monthly rent fee is 7.500 CZK, deposit for water, hot water and heating is 1.200 CZK + electricity. Returnable deposit is 15.000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu619717
Dispozice1+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha30
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží13
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDDůl Jindřich
🚶 107 m (1 min)
PoštaOstrava 1
🚶 680 m (8 min)
ObchodAlbert
🚶 85 m (1 min)
BankaFio banka Ostrava
🚶 443 m (5 min)
RestauraceEvropa
🚶 188 m (2 min)
LékárnaU Jindřicha
🚶 223 m (3 min)
ŠkolaZŠ Ostrčilova
🚶 314 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Ostrčilova
🚶 562 m (7 min)
SportovištěČapkova sokolovna
🚘 1 260 m (5 min)
Hřiště
🚶 646 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.