Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkySněženková, Praha - Záběhlice

Sněženková, Praha - ZáběhliceMHD do minuty pěšky
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Přímý majitel nabízí k dlouhodobému pronájmu nově zrekonstruovaný byt ve 4.p. v cihlové domě na Praze 10 – Záběhlice se vším, co potřebujete. Stačí si vzít své osobní věci a nastěhovat se.

Byt o velikosti 56 m2 a s velkou zasklenou lodžií.

Dispozice bytu je 2+1. Prostorná obdélníková předsíň, kde je velká vestavěná skříň, obývací pokoj se vchodem na zasklenou lodžii, ložnice, koupelna a samostatné wc.

Byt je kompletně a vkusně zařízený. Kuchyňský kout je vybaven prostornou kuchyňskou linkou, vestavěnou lednicí s mrazákem, úplně novou myčkou, elektrickou troubou a plynovým sporákem, mikrovlnnou troubou, nádobím, příbory, sklenicemi, hrníčky, nádobím na vaření. Obývací pokoj je zařízen novou rozkládací pohovkou, konferenčním stolem, jídelním stolem, moderní nástěnnu stěnou a LCD televizí. V ložnici je pohodlná manželská postel 140x200, šatní skříň, psací stůl s poličkami a židlí a knihova. V koupelně naleznete rohový kout, umyvadlo se skříňkou, zrcadlo a pračku, nad kterou jsou dvě úložné skříňky. Byt je světlý a slunný, orientován na JZ s výhledem do zeleně. Přátelští sousedé. Cena 16.000,- Kč / měsíc + poplatky 3.300,- Kč / měsíc. Při zúčtovaní ročních záloh jdou přeplatky či nedoplatky za nájemníkem bytu. V bytě je nyní internet od UPC za 450,-Kč měsíčně. Po domluvě může být přepsán na nájemce, nebo placen v rámci poplatků. Vratná kauce ě měsíce.

Okolí domu:

V okolí je kompletní občanská vybavenost. V těsné blízkosti se nachází supermarket a jen 5 minuty chůze od domu je nákupní cetrum Koloseum a jen 12 minut chůze je moderní obchodně-zábavní centrum VIVO! Hostivař s řadou obchodů, restaurací, služeb, multikinem a fitness se saunovým světem. V docházkové vzdálenosti je také několik škol a školek. Kousek je to také do BB Centra Brumlovka (autobusová zastávka je 2 minuty od zadního vchodu do domu. Pro aktivní relaxaci v zeleni dobře poslouží přírodní park Meandry Botiče a během deseti minut je možné dojít do oblíbeného Hostivařského lesoparku s přehradou a koupalištěm. Již od domu vedou cyklostezky.

Dopravní vybavenost:

Autobusová zastávka se nachází 2 minuty od zadního vchodu do domu, tramvajová zastávka je cca 500m domu. Perfektní dopravní obslužnost zajišťují linky tramvají 13, 22, 26, 97 a 99. Autobusová linka 138, 101, 191 obstará přímé spojení na stanice metra A Strašnická, Skalka (6 minut). Do centra Prahy se tak lze pohodlně dostat za 20 minut.

Direct owner offers for long-term rent newly renovated apartment on the 4th floor. in a brick building in Prague 10 - Záběhlice with everything you need. Just take your personal stuff and move in.

Apartment of 56 m2 with large glazed loggia. The layout of the apartment is 2 + 1. Spacious hall, where is a large built-in wardrobe, living room with entrance to the glazed loggia, bedroom and bathroom with shower corner, sink and separated toilet.

The apartment is completely and tastefully furnished. The kitchenette is equipped with a spacious kitchen, built-in fridge / freezer, brand new dishwasher, electric oven and gas stove, microwave, dishes, cutlery, glasses, mugs, cooking utensils. The living room is furnished with a new sofa bed, a coffee table, a coffee table, a dining table, a modern wall shelf and an LCD TV. The bedroom has a comfortable double bed 140x200, wardrobe, desk with shelves and chair and bookcase. The bathroom has a corner shower, a sink with a cabinet, a mirror and a washing machine over which there are two storage cabinets. The apartment is bright and sunny, oriented to the southwest with a view of the green. Friendly neighbors. Price 16.000, - CZK / month + fees 3.300, - CZK / month. When clearing annual advances, overpayments or arrears go to the tenant of the apartment. In the apartment there is now internet from UPC for 450,-CZK per month. Upon agreement, it can be rewritten to the lessee, or paid under fees. Refundable deposit 2 months.

Surrounding the house:

There are complete civic amenities. In close proximity there is a supermarket and only 4 minutes’ walk from the house is a modern shopping and entertainment center VIVO! Hostivař with many shops, restaurants, services, cinema and fitness with sauna world. Several schools and kindergartens are also within walking distance. Not a bit to BB Centrum Brumlovka. The Meandry Botič Nature Park can be used for active relaxation in the greenery and within ten minutes you can reach the popular Hostivař Forest Park with a dam and a swimming pool. Bicycle paths lead from the house. Next to the house a playground and for relaxation a small lake with benches for sitting.

Transport facilities:

The bus stop is located 2 minutes from the rear entrance to the house, tram stop a short distance away. The tram lines 13, 22, 26, 97 and 99 provide perfect transport services. Bus line 138, 101, 191 provides direct connection to metro station A Strašnická, Skalka (6 minutes). The centre of Prague can be easily reached in 20 minutes.The city center can be easily reached in 20 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu619791
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha56
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDTopolová
🚶 83 m (1 min)
PoštaPraha 106
🚶 700 m (8 min)
ObchodAlbert
🚶 653 m (8 min)
BankaRaiffeisen
🚘 927 m (2 min)
RestauraceKotelna Restaurant
🚶 271 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 826 m (10 min)
Škola
🚶 750 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Mládežnická
🚶 505 m (6 min)
SportovištěTJ Astra
🚘 1 415 m (3 min)
Hřištědopravní hřiště
🚶 511 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.