Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné21 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Praha 2, Vinohrady

Luxusní zrekonstruovaný zařízený byt, 2+kk, v krásné lokalitě Královských Vinohrad v zrekonstruovaném secesnim domu. Praze 2 - Vinohrady, Korunní 65. Tento byt o rozloze 50m2 se sestává z obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, jedné ložnice, koupelny (se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a bidetem) a předsíně. Obývací pokoj zařízen sedačkou a Italskou dřevěnou skříní s televizí, kuchyňská linka plně vybavená spotřebiči- lednice, mrazák, myčka, trouba, sporák, pračka, mikrovlnná trouba. V ložnici manželská postel s vestavěnými skříněmi. Na podlaze jsou parkety a Italský mramor. Další vybavení: vestavěné skříně v předsíni, internetové wifi připojení. Byt se nachází ve 3. patře domu s výtahem. V blízkosti parky Bezručovy sady, Sady Svatopluka Čecha, Riegrovy sady, množství kaváren, restaurací, baru, vináren, cukráren. V blízkosti velké množství nadstandartních služeb v oblasti kosmetické a vlasové péče. Kluby, divadla, oblíbené farmářské trhy se konají jen pár desítek metrů od domu - na náměstí Jiřího z Poděbrad (středa - sobota). Nákupní centrum Flora - jednu stanici metrem, nebo 15 min pěšky. Nejbližší tramvajová zastávka Vinohradská vodárna - 1min, a take Vinohradská tržnice - 2 min, metro a tramvaj - Jiřího z Poděbrad - 5 min. Poplatky a energie se platí zvlášť (3500 Kč).

Prague 2 Vinohrady

Newly reconstructed fully furnished apartment 2+kk in Prague 2, Královske Vinohrady, Korunni 65 street. This apartment with living area of 50 sqm offers a living room with attached kitchen corner, one separate bedroom, a bathroom (with a shower cabin, a sink with marble countertops, a bidet and white marble floor and wall tiles) and a hallway. Living room with a convertible couch and a flat screen TV being placed in a wooden Italian cabinet, fully equipped kitchen unit- stove, oven, fridge, freezer, dishwasher, washing machine. Double bed and built-in closet in the bedroom. Other equipment: spacious built-in closet in the hallway, wifi internet connection. The apartment is situated on the 3rd floor of a representative building with lift. Many parks nearby - Bezrucovy sady, Riegrovy sady, Sady Svatopluka Čecha, plenty of restaurants, cafés, clubs, theaters, hair salons, beauty parlours. Shopping centre Flora is 15 min walk away. The most popular in Prague farmers markets on Jiřího z Poděbrad square are within a 2-minute walking distance. The market takes place four times a week. Close to Jiriho z Podebrad (subway station, three tram stops - Vinohradská vodárna – 1 min, Vinohradská tržnice - 2 min, metro a tramvaj - Jiřího z Poděbrad - 5 min). Utilities and building charges are billed separately (3,500 czk) .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu620170
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 9. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVinohradská vodárna
🚶 153 m (2 min)
PoštaPraha 2
🚶 446 m (5 min)
ObchodPotraviny
🚶 129 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 370 m (4 min)
RestauraceThe Pind
🚶 136 m (2 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 336 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 490 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 80 m (1 min)
Sportoviště
🚶 497 m (6 min)
HřištěU Vodárny
🚶 124 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.