Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 77 m²Tusarova, Praha - Holešovice

Rezervováno
Tusarova, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby4 725 Kč
+ Vratná kauce22 300 Kč


Nabízíme k pronájmu plně zařízený byt 2+1 o obytné ploše 77 m, situovaného v 1. patře oblíbené lokality Praha 7 - Holešovice.

Byt je kompletně zařízený a velice slunný. Kuchyň nabízí dostatečně prostornou pracovní plochu, vestavěnou troubu, 4 ploténkovou plynovou deskou, mikrovlnnou troubu, lednici s mrazákem, digestoř a kávovar. Součástí kuchyně je i jídelna s jídelním stolem pro 4 osoby a pohovka. Interiér obývacího pokoje je tvořen prostornou pohodlnou sedačkou, konferenčním stolkem, TV, TV stolkem a komodou. Ložnice nabízí komfortní manželskou postel, prostornou šatí skříň, psací stůl a židli. V předsíni je další úložný prostor v šatní skříni. V bytě je koupelna s vanou, dvěma umyvadly a koupelnovou skřínkou. Pračka je umístěna v komoře. V bytě je dále samostatná toaleta.

V bezprostřední blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost včetně tržnice s pravidelnými farmářskými trhy. Holešovice se také etablovaly jako oblíbená destinace moderního designu (DOX), kultury (La Fabrika) a společenského života. Ač tak blízko centru města, tato lokalita má řadu míst pro sport a relaxaci – známá Stromovka, golfový club Golf Yacht, park a cyklostezky okolo řeky, Löwitův mlýn, a další. Holešovice jsou žádanou a rychle se rozvíjející rezidenční lokalitou Prahy 7.

Dobrá dopravní dostupnost: za deset minut se odsud pohodlně dostanete metrem a tramvají do centra města. V dosahu 2-3 stanic tramvaje se nachází stanice metra Vltavská a Nádraží Holešovice (trasa „C") a stanice metra Palmovka (trasa „B“). Blízká dopravní tepna Argentinská zajišťuje rychlou dostupnost autem.

V ceně poplatků 4.725,- Kč je již zahrnuta záloha na energie (1.150,- plyn a 1.250 elektřina) a také internet ve výši 530,- Kč. Zálohy jsou nastaveny pro dvě osoby. Byt je pronajímán jako nekuřácký. Byt je možný k nastěhování ihned.

We offer for rent a fully furnished apartment 2 + 1 with a living area of ​​77 m, situated on the 1st floor of a popular locality of Prague 7 - Holešovice.

The apartment is fully furnished and very sunny. The kitchen offers a sufficiently spacious work area, a built-in oven, a 4-burner gas hob, a microwave, a fridge-freezer, a hood and a coffee machine. The kitchen also has a dining room with a dining table for 4 people and a sofa. The interior of the living room consists of a spacious comfortable sofa, coffee table, TV, TV table and chest of drawers. The bedroom offers a comfortable double bed, a spacious wardrobe, a desk and a chair. In the hall there is another storage space in the wardrobe. The apartment has a bathroom with bath, two sinks and a bathroom cabinet. The washing machine is located in the chamber. The apartment also has a separate toilet.

In the immediate vicinity you will find all civic amenities, including a market with regular farmers markets. Holešovice has also established itself as a popular destination for modern design (DOX), culture (La Fabrika) and social life. Although so close to the city center, this location has many places for sports and relaxation - the famous Stromovka, Golf Yacht golf club, park and bike paths around the river, Löwit's mill, and more. Holešovice is a sought-after and rapidly developing residential locality in Prague 7.

Good transport accessibility: in ten minutes you can easily reach the city center by subway and tram. The Vltavská and Nádraží Holešovice metro stations (line "C") and the Palmovka metro station (line "B") are within 2-3 tram stops. The nearby Argentinská transport artery ensures quick access by car.

The price of fees of CZK 4,725 already includes a deposit for energy (1,150 gas and 1,250 electricity) as well as internet in the amount of CZK 530. Backups are set up for two people. The apartment is rented as non-smoking. The apartment is possible to move in immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu620592
Dispozice2+1
Dostupné od14. 9. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha77
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 184 m (2 min)
PoštaPraha 74
🚶 260 m (3 min)
Obchod
🚶 205 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 220 m (3 min)
RestauraceU Zlatého slunce
🚶 86 m (1 min)
LékárnaHolešovická lékárna
🚶 181 m (2 min)
Škola
🚶 57 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 87 m (1 min)
SportovištěSquash Holešovice
🚶 512 m (6 min)
Hřiště
🚶 178 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.