Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyU Dívčích hradů, Praha - Smíchov

U Dívčích hradů, Praha - SmíchovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Nabízíme vam pronajem 3+kk(93m2) bytu v novostavbě

Nadstandardní byt se nachází v Rezidenci Dívčí hrady v atraktivní lokalitě u vrchu Děvín, na okraji přírodní rezervace Prokopské a Dalejské údolí. Byt je umístěn ve 4. patře moderní novostavby s výtahem. Sestává z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem vybaveným linkou a spotřebiči, dvou ložnic, koupelny s vanou, toaletou a bidetem, předsíně, šatny a komory. Byt se nabízí zařízený nábytkem a vybavený spotřebiči, pračka, myčka.Podlahy, dveře i sanita ve vysokém standardu. K využití společná místnost na kola a kočárky. Občanská vybavenost v okolí, lesopark, sportovní areál s bazénem. Bezplatné parkování u domu. Možnost garážového stání v suterénu domu za příplatek (1.000Kč). Dobré spojení MHD - 8min. autobusem k metru (B) Anděl, 3min. k metru Radlická, zastávka poblíž domu. Autem 3min. k metru Radlická (Parking). Klidné bydlení ve vilové čtvrti v přírodě s dobrou dostupností do centra je k dispozici ihned. Od 1.1.2021 bude nájem 24.000Kč.

To rent beautiful flat 3 + kt (93m2)

The luxury apartment is located in the Residence Dívčí hrady in an attractive location near the Devín Hill, on the edge of the Prokopské and Dalejské Valley. The apartment is located on the 4th floor of a modern new building with a lift. Consists of a spacious living room with a fully equipped kitchen, two bedrooms, bathroom with a bath and toilet, separate toilet, storage room and corridor. The apartment is furnished; washing machine, dishwasher and internet-are available. The price of the apartment includes the use of the storage room. High-standard floors, doors and sanitary. Free parking is available near the house. Possibility of a garage place in the basement of the house (1.000CZK). There is a storage room for bicycles in the house. Restaurants, post office, health facilities, shopping centre Novy Smichov, forest park, sports complex with a swimming pool, school, kindergarten and climbing wall are in the area. Good public transport connection - 8min. by bus to the metro (B) Andel, 3 min. to the Radlicka metro station by bus, a bus stop is near the house. By car 3min. to the Radlicka (Parking). Quiet place in the residential area with good access to the city centre is available immediately. Starting from 01.01.2021 the price will be 24000CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu620740
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha93
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKonvářka
🚶 257 m (3 min)
PoštaPraha 518
🚘 1 187 m (4 min)
ObchodDobrá farmářka
🚶 666 m (8 min)
BankaČSOB
🚘 1 109 m (4 min)
RestauraceNa Kopci
🚶 656 m (8 min)
LékárnaLékárna U lávky
🚘 2 323 m (6 min)
ŠkolaStřední škola, Základní škola a Mateřská škola pro sluchově postižené
🚶 806 m (10 min)
Mateřská škola
🚘 4 382 m (10 min)
SportovištěSportcentrum Radlice
🚶 736 m (9 min)
Hřiště
🚶 691 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.