Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyProkopova, Praha - Žižkov

Prokopova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


* Penthouse Žižkov * 3kk & 2 terasy *

Nabízíme možnost krátkodobého pronájmu (minimálně 1 měsíc) kompletně zařízeného bytu v ulici Prokopova. Velikost obytné plochy bytu je 74 m2 a byt disponuje 2 terasami. Jedna je přímo z centrální místnosti bytu (orientace na jih) a druhá se nachází v hlavní ložnici. V bytě se nachází 2 klimatizace v hlavní místnosti a poté v ložnici.

Byt se nachází v ulici Prokopova, nedaleko zastávky Lipanská či Olšanské náměstí, kterou projíždí tramvaje č. 5, 9, 15 a 26 a to vám zajistí rychlý přesun do centra Prahy. Byt je umístěn v 5. poschodí s výtahem v nové dostavbě objektu, který je z celé části zajištěn plotem a bezpečnostním systémem.

Dominantou celého bytu je prosklená stěna v hlavní místnosti, která vám umožní každodenní výhled na Vítkov a nezapomenutelné západy slunce či ohňostroje z centra Prahy při novoročním ohňostroji.

Centrální místnost obsahuje pohodlnou pohovku, TV, součástí je kuchyňský kout s veškerým vybavením (indukční varná deska, vestavěna myčka, lednice, trouba a mikrovlná trouba), součástí je i jídelní stůl pro 4 osoby. Jak bylo zmíněno výše, tak je z této místnosti umožněn přístup na terasu, kde i rovněž zde můžete vychutnat večerní pohodu při zapadajícím slunku a společnými chvílemi se svými blízkými při společném grilování.

Hlavní ložnice disponuje manželskou postelí a velkou šatní skříní přes celou zeď. V této místnosti je umístěna klimatizace a je zde vstup na druhou o něco menší terasu, která je umístěna na sever do vnitrobloku. Na této terase zaručeně najdete prostor pro odpočinek během teplých letních dní a výhled je přímo do zeleně, do parku Parukářka.

Druhá ložnice, situovaná do písmena L; v tuto chvíli obsahuje manželskou postel a šatní skříň. Dominantou tohoto pokoje je prosklený výběžek.

Byt má společné WC s koupelnou (vana, 2 umyvadla, nespočet úložného prostoru), malé okénko, které zaručí dostatek denního světla. U koupelny v průchozí chodbě je umístěna pračka a sušička.

Byt se sice nachází u hlavní silnice, nicméně díky kvalitním oknům není téměř nic slyšet a místnosti určené pro spánek jsou umístěné do vnitrobloku.

Měsíční nájemné činí 27 000 Kč. Cena obsahuje samostatný pronájem bytové jednotky, poplatky za služby. Energie - elektřina a plyn (vlastní plynový kotel) budou převedeny na nové nájemce, wifi připojení. Za poplatek je možné pronajmout i venkovní parkovací stání v uzavřeném areálu.

V případě zájmu osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu620940
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha74
Dostupné od15. 8. 2020
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

MHDRokycanova
🚶 113 m (1 min)
PoštaPraha 32
🚶 246 m (3 min)
Obchod
🚶 44 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 383 m (5 min)
RestauraceAnmy's Sushi Bar
🚶 65 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 264 m (3 min)
Škola
🚶 118 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 146 m (2 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 325 m (4 min)
Hřiště
🚶 247 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.