Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyVeletržní, Praha - Holešovice

Veletržní, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený byt vhodný pro spolubydlení nebo pro rodinu - tři neprůchozí pokoje, kuchyň, prostorná chodba, koupelna, balkon, komora. Byt se nachází na Praze 7 ve Veletržní ulici - naproti hlavnímu vchodu do OC Stromovka, ve 3. patře s výtahem.

V bytě jsou dva veliké pokoje s okny do ulice: jeden pokoj má 22 m2 plus velké patro s matrací na spaní, pod kterým je spoustu místa. Druhý pokoj má 25 m2.

Dále jeden menší pokoj (14 m2) s oknem do vnitrobloku.

Kuchyň má též okno do vnitrobloku a je v ní asi rok stará veliká lednice s mrazákem, mikrovlnka, myčka a plynový sporák s elektrickou troubou. V bytě zůstává také dostatečné množství nádobí, hrnců i příborů. U kuchyně je i komora s regály.

Prostorná koupelna s vanou, topným žebříkem a praktickým sušákem na prádlo obsahuje pračku a sušičku, toaleta je zvlášť. Z haly je přístup na malý balkonek do vnitrobloku. Okna v bytě jsou úplně nová (květen 2020), dřevěná, dokonale tlumí.

Byt je bohatě zařízený - vše na fotkách zůstává, ale pokud by vám nějaký nábytek nevyhovoval, je možné se domluvit na odstranění. K bytu patří i sklep (asi 12m^2), kam se také dá přebytečný nábytek odložit. Na malém dvorku vnitrobloku se dá nechat kolo pod stříškou. Byt má vysoké stropy, dřevěné parkety, původní šestiúhelníkovou dlažbu nebo třeba původní dveře i s původním kováním. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel v koupelně, jeho revize je v ceně.

MHD: 5 minut chůze je zastávka Kamenická nebo Veletržní palác. 8 minut do Stromovky nebo 10 minut do Letenských sadů. Všude kolem obchody, služby, restaurace, kavárny i školy a školky. Nejbližší supermarket je Lidl hned přes ulici v novém Centru Stromovka, do pěti minut jste i v Bille nebo Albertu.

K nastěhování ihned, prohlídky dle domluvy. Poplatky 600 Kč/os., energie se přepisují na nájemce, vratná kauce ve výši jednoho nájmu, provize není.

Půdorys je orientační (pokusili jsme se byt zachytit co nejvěrněji).

Nejsem přímý majitel, jsem současný nájemce a hledám za sebe náhradu. Po domluvě s majitelem je možné podnajímat jednotlivé pokoje dalším osobám.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu621851
Dispozice3+1
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceExteriér
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOC Stromovka
🚶 173 m (2 min)
PoštaPraha 7
🚶 517 m (6 min)
Obchod
🚶 207 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 305 m (4 min)
RestauraceNa Paliárce
🚶 182 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 292 m (4 min)
Škola
🚶 284 m (3 min)
Mateřská školaLada
🚘 2 394 m (7 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 282 m (3 min)
Hřiště
🚶 656 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.