Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 180 m² bez realitkyLukavice, Horní Lukavice - Horní Lukavice, Plzeňský kraj

Lukavice, Horní Lukavice - Horní Lukavice, Plzeňský krajVybaveno • Parkování
Měsíční nájemné50 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Jedná se o rodinný dům, nacházející se v Horní Lukavici. Kompletně zařízený RD o velikosti 611 m2, z toho užitná plocha 180m2, má 3 apartmány(bytové jednotky)ubytovaci kapacitu 14 lůžek.

V přízemí se nachází 6stilůžkový apartmán.3 dvoulůžkové pokoje se společnou kuchyní a jídelnou, samostatným WC a koupelnou se dvěmi sprchovými kouty s WC.

Dále se v přízemí nachází 1 třílužkový apartmán s vlastním vchodem.3lůžkový pokoj s šatnou a kuchyní, koupelnou s WC a technickou místností.

5lůzkový apartmán v Podkroví disponuje 1 třílůžkovým pokojem s klimatizací, 1 dvoulůžkovým pokojem s klimatizací, společnou kuchyní s jídelnou a koupelnou s WC.

RD je po kompletní rekonstrukci s vlastním studničním vrtem a čističkou odpadních vod. O vytápění domu a ohřev vody se stará kondenzační plynový kotel s bojlerem. Pokoje mají nové vybavení, každy pokoj ma vlastní TV a připojení na WIFI. Koupelny disponují pračkou a kuchyně jsou kompletně vybavené. K domu náleží zahrada o rozloze 259m2, na které se nachází garážová plechová bouda o rozloze 24m2 a 2 místnosti o rozloze 8m2 s možností uskladnění věcí. Dále se na pozemku nachází možnost posezení na terase s grilem, 5 parkovacích míst a 1 parkovací místo před domem. Dům je zajištěn kamerovým systémem a dálkově otevíratelnými vraty.

Ubytovací zařízeni je vhodné pro firmy a montážní party.Můžeme nabídnout kompletní úklid zařízení(výměna lůzkovin,rucníků).

Nabízená nemovitost se nachází 3km od Přeštic a 18 km od Plzně. V blízkosti se nachází obchod s potravinami, hostinec a autobusová zastávka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu621905
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 12. 2020
StavVelmi dobrý
PENBD - Méně úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
OdpadVlastní čistička
Užitná plocha180
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku611
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceKompletní
VodaStudna

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.