Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyKlikatá, Praha - Jinonice

Klikatá, Praha - JinoniceMHD do minuty pěšky • Garáž
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


byt 2+kk s výhledem do zeleně na starou část Jinonic a Dívčí Hrady v rezidenční čtvrťi Jinonice. Tato lokalita patří mezi oblíbené pražské adresy neboť se nachází v bezprostředním sousedství přírodních památek Prokopské údolí a stolové hory Vidoule s nádherným lesoparkem na Cibulce. .Pokoje tohoto apartmánu jsou plně zařízeny vkusným a pohodlným nábytkem, v pokojích jsou použity nadstandardní materiály (dubové podlahy). Součástí apartmánu je plně vybavená kuchyňská linka a koupelna se sprchovým koutem a pračkou. Ve standardu myčka, trouba, sporák, mikrovlnka, lednice, rychlovarná konvice, ústřední vytápění. Všechny služby, obchody a občanská vybavenost jsou dostupné v pěší vzdálenosti. Metrem ze stanice Jinonice (v blízkosti objektu) se dostanete k moderním nákupnímu zábavnímu centru na Butovicích (1 zastávka Metrem) nebo na Smíchově, či Zličíně. Ze zastávky Jinonice je velmi snadné dostat se i do centra Prahy v průběhu 10 minut.

apartment 2 + kk with a view of the greenery of the old part of Jinonice and Dívčí Hrady in the residential area of ​​Jinonice. This location is one of the most popular Prague addresses as it is located in the immediate vicinity of the natural monuments Prokop Valley and the Table Mountain Vidoule with a beautiful forest park on Cibulka. .Rooms of this apartment are fully furnished with tasteful and comfortable furniture, in the rooms are used above-standard materials (oak floors). The apartment features a fully equipped kitchen and a bathroom with a shower and a washing machine. Standard dishwasher, oven, stove, microwave, refrigerator, kettle, central heating. All services, shops and amenities are within walking distance. By metro from the Jinonice station (near the building) you can get to the modern shopping and entertainment center in Butovice (1 stop by metro) or in Smíchov or Zličín. From the Jinonice stop, it is very easy to get to the center of Prague within 10 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu622078
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha52
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVidoule
🚶 1 m (0 min)
Pošta
🚶 146 m (2 min)
ObchodPanos
🚶 642 m (8 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 1 621 m (4 min)
RestauraceU Bučka
🚶 717 m (9 min)
LékárnaDr. Max
🚶 611 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Tyršova
🚶 556 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 797 m (10 min)
Sportoviště
🚘 1 429 m (3 min)
Hřiště
🚶 529 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.