Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyJemnická, Praha - Krč

Jemnická, Praha - KrčVýtah • Garáž
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím byt 3+kk s plochou 84 m2 v novostavbě v blízkosti metra C – Budějovická, Praha 4 – Michle, ulice Jemnická. Byt v 6.NP v obytném domě s výtahem sestává z obývacího pokoje s kuchyní (24 m2) propojeného s terasou, dvou pokojů (21 m2 a 18,6 m2), předsíně (12 m2), koupelny s vanou a samostatným WC s umyvadlem. K bytu náleží lodžie (7,2 m2) a slunná terasa (18,3 m2). Kuchyňská linka je již vybavena spotřebiči (2xtrouba, myčka, varná deska, lednice, mrazák), v bytě je umístěno zabezpečovací zařízení s napojením na pult bezpečností ostrahy a jsou k dispozici zavedeny veškeré sítě včetně internetu a kabelové TV. V bytě jsou plovoucí podlahy (pokoje) a dlažba (kuchyň a chodba), vytápění je centrální s možností regulace. K bytu přísluší parkovací stání v budově, je v ceně nájmu. Byt leží v klidné lokalitě. Z terasy je nádherný daleký nejméně 180st. výhled na Prahu. Byt je světlý, má okna do tří světových stran. Má výbornou dopravní dostupnost – cca 1 min. pěšky je zastávka autobusu a cca 5 min. jízdy autobusem je stanice metra Budějovická (též dochozí vzdálenost) nebo Kačerov. V blízkosti jsou supermarket, drogerie, základní škola, školka, pošta, lékárna, kavárna, sportovní centrum Brumlovka, restaurace, občerstvení, pobočky bank a krásný park s dětským hřištěm a další. V okolí jsou velké kancelářské budovy BB Centra, večery velmi klidné. Byt nově vymalován, vybaven prostornými vestav. skříněmi (chodba, 2x pokoj). Nájemné 25.000,- Kč vč. garážového stání + poplatky včetně zabezpečení (připojení na pult CO) cca 6.500,- Kč/měs. Tel. kontakt: 602216461, e-mail: norielasluzby@seznam.cz.

I hereby offer a three-room flat (84 m2) with alarge open terrace (180 view radius) as well as a balcony (on the other side of the flat) with ground floor parking place for long-term rent near the underground station on line “C” Budějovická/Kačerov (5mns by bus). Tel. 00420 602216461, e-mail: norielasluby@seznam.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu622126
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA
Plocha90
Dostupné od19. 8. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.