Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 84 m² bez realitkyKřížkovského, Praha - Žižkov

Křížkovského, Praha - ŽižkovMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pronájem luxusního nově zrekonstruovaného bytu 4+kk v blízkosti náměstí Jiřího z Poděbrad. Výjimečná příležitost pronajmout si právě zrekonstruovaný a vybavený byt ve velmi žádané lokaci na klidném místě mezi Riegerovými a Mahlerovými sady 400 m od náměstí Jiřího z Poděbrad. Byt se nachází ve čtvrtém patře (5. NP) udržovaného činžovního domu s výtahem a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, samostatného pokoje s vestavěným patrem na spaní, dvou koupelen, pracovny a komory – celková výměra bytu činí 84 m2. Obývací pokoj je vybavený sedací soupravou, konferenčním stolkem a televizí. V kuchyňském koutě je jídelní stůl a kompletní kuchyňská linka se spotřebiči - ledničkou, troubou, mikrovlnnou troubou, varnou deskou, dřezem, myčkou a pračkou. Ložnice je vybavena postelí s matrací a šatní skříní. V hlavní koupelně jsou 2 umyvadla, vana se sprchou a WC. V druhé koupelně je sprchový kout a WC. Byt je dále vybaven garnýžemi, závěsy a bytovými doplňky. Byt je po kompletní náročné rekonstrukci – má nové rozvody, obklady a podlahy. Veškeré vybavení bytu je nové a byt je připraven k nastěhování od 16.3.2022 po ukončení aktuálního nájmu. Kauce při podpisu smlouvy 40.000,- Kč. V bytě není možné chovat žádná zvířata. Neplatíte zprostředkovatelskou provizi!

Rent a luxury newly renovated apartment 4+kk near the square Jiriho z Podebrad, Prague 3. An exceptional opportunity to rent a just renovated and fully equipped apartment in a very desirable and a quiet location between Rieger and Mahlers gardens just 400 m from the very popular square Jiriho z Podebrad. The apartment is located on the fourth floor of a maintained apartment building with an elevator and consists of a living room with kitchenette, bedroom, separate room with built-in sleeping floor, two bathrooms, study and pantry - total area of ​​84 m2. The living room is equipped with a sofa, coffee table and TV. The kitchenette has a dining table and a complete kitchen with appliances - refrigerator, oven, microwave, hob, sink, dishwasher and washing machine. The bedroom is equipped with a bed with a mattress and a wardrobe.The main bathroom has 2 washbasins, bath with shower and toilet. The second bathroom has a shower and toilet. The apartment is also equipped with cornices, curtains and home accessories. The apartment is after a complete demanding reconstruction - it has new wiring, tiles and floors. All equipment of the apartment is new and the apartment is ready for occupancy from 16.3.2022. Refundable deposit CZK 40,000. It is not possible to keep any animals in the apartment You do not pay a brokerage commission!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu623717
Dispozice4+kk
Dostupné od16. 3. 2022
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha84
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta autem
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 541 m (6 min)
PoštaPraha 35
🚶 385 m (5 min)
ObchodPotraviny Ovoce Zelenina
🚶 35 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 479 m (6 min)
RestauraceU mariánského obrazu
🚶 127 m (2 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 161 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 390 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Vozová 5
🚶 458 m (5 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 612 m (7 min)
HřištěU Draka
🚶 482 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.