Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyZengrova, Praha - Dejvice

Zengrova, Praha - DejviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Krásný prosvětlený byt v domě v klidné části Dejvic a uprostřed zahrady. Okna a balkon jsou směrem na jihovýchod a výhledem na Hradčany. Naprosto ideální pro pár či jednu osobu, a zároveň nevhodný pro spolubydlení (obývací pokoj je průchozí do kuchyně). Byt je plně vybaven a připraven k nastěhování.

V nově zrekonstruované kuchyni je k dispozici myčka na nádobí, trouba a plynový sporák, rychlovarná konvice, velká lednice s mrazákem a základní kuchyňské náčiní.

Obývací pokoj je vybaven rozkládací pohovkou, jídelním stolem, prostornou skříní a televizí. Je z něj zároveň přístup na balkon s krásným výhledem na jižní stranu (ideální pro pěstování bylinek). Obývací pokoj je průchozí ze dvou stran, do kuchyně a do chodby se starožitnou šatní skříní a úložným prostorem.

Chodba vede do koupelny se sprchovým koutem a novou pračkou a do ložnice s manželskou postelí a velkým množstvím úložného prostoru. V bytě jsou také k dispozici dva psací stoly (ideální pro home office) a centrální topení.

Nájem činí 13 500 Kč a záloha na poplatky 2 200. Poplatky zahrnují vodu, topení, odvoz odpadu a další drobné služby, doplatek či přeplatek bude vypočten dle ročního vyúčtování SVJ. Elektřinu, plyn a internet bude nájemce hradit sám.

K nastěhování od začátku října. Do zprávy prosíme připiště pár vět o sobě.

A beautiful bright flat in Dejvice with windows facing the Southeast and a view of Hradčany and Prague Castle. Ideal for one person or a couple. The flat is fully furnished and ready to be moved in.

The recently renovated kitchen features a dishwasher, oven, gas stove, kettle, large fridge with freezer, and basic cooking ware.

The living room is furnished with a foldable sofa, dining table, spacious wardrobe and TV. From the living room one can enter the balcony with a stunning view of the city.

The corridor from the living room features a newly renovated antique wardrobe, and it connects to the entrance door, bathroom, and bedroom with a double bed and ample storage space.

The flat is centrally heated and is also outfitted with two working desks in the bedroom and living room - ideal when working from home.

The rent is 13,500 CZK and the monthly advance on fees is 2,200 CZK. The fees include water, heating, waste collection, and other minor fees, which are settled once per year in April or May (you should be paid back a small amount of the advances rather than paying extra if using water and heating at average rates). The tenant will be responsible for making separate contracts with the gas, electricity and internet suppliers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu624123
Dispozice2+1
Dostupné od30. 9. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Plocha52
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJuliska
🚶 303 m (4 min)
PoštaPraha 6
🚘 2 052 m (4 min)
Obchod
🚶 419 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 570 m (3 min)
RestauraceCesta časem
🚶 439 m (5 min)
Lékárna
🚶 547 m (7 min)
ŠkolaBulharská základní škola a gymnázium doktora Petra Berona
🚶 201 m (2 min)
Mateřská školaŠkolička domeček
🚶 610 m (7 min)
SportovištěÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 645 m (8 min)
Hřiště
🚶 579 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.